Kurator till Capio Citykliniken Landskrona

Sista ansökningsdag: 2018-02-12   

Publicerades: 2018-01-12

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken Landskrona är en expanderande vårdcentral som har ett trivsamt och öppet klimat och lägger stort fokus på kvalitetsarbete och tillgänglighet. Vi ligger i centrala Landskrona, nära till allmänna kommunikationer och med närhet till parkering. Vi befinner oss i fd. posthuset som är smakfullt renoverat till moderna fina lokaler med stora utrymmen. Vi har sammantaget ca 13 000 listade patienter på vårdcentralen och barnavårdscentralen samt barnmorskemottagningen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

På mottagningen arbetar du som kurator tillsammans med övriga medarbetare i i vårt psykosociala team, psykolog/kurator. I vårt uppdrag ligger att vi ska stödja personer med psykisk ohälsa som inte kräver specialistvård. Vidare att vi ska ha en hög tillgänglighet för en första bedömning vid psykisk ohälsa och erbjuda patienter psykoterapeutiska behandlingar av korttidskaraktär, i enlighet med nationella riktlinjer. Förutom individuella samtal och behandlingar förväntas gruppbehandlingar. Du erbjuds regelbunden handledning.


Kvalifikationer

Du ska vara utbildad kurator, gärna med några års erfarenhet från primärvård eller specialistvård. Det är meriterande med utbildning i KBT och Mindfullness. Du kommer att arbeta nära psykosociala teamet och samverkar med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen. Du har god initiativförmåga och tycker om att arbeta självständigt samt har förmåga att planera och strukturera ditt arbete.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid sex månaders provanställning. Urvalet sker löpande

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 50 - 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Nadja Lindvall, Tel:0700-27 26 64

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Kurator
Capio Citykliniken Helsingborg Mariastaden
2019-05-05
Kurator
Capio Citykliniken Ronneby
2019-04-15