Kurator

Sista ansökningsdag: 2018-02-04   

Publicerades: 2018-01-08

Om oss

Capio Geriatrik AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB och består av Geriatrik, Öppenvårdsrehabilitering, Minnesmottagning och ASIH/palliativ verksamhet som alla är belägna på Dalens sjukhus i Enskededalen nära Globen och en rehabiliteringsavdelning belägen i Saltsjöbaden.

Capio Rehab Saltsjöbaden, beläget på Saltsjöbadens sjukhus, är en av Sveriges ledande aktörer inom rehabilitering av patienter som genomgått thoraxkirurgi, ortopedisk kirurgi eller annan kirurgi. Dessutom rehabiliterar vi multitraumapatienter. Ålder på våra patienter är från unga vuxna och uppåt. Läs mer om kliniken på www.capiorehab.se/saltsjobaden.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Söker du ett socialt, kreativt och positivt jobb? Empati och lyhördhet är viktiga egenskaper och utgångspunkten för oss är att sätta patientens behov i centrum.

Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeut, dietist och kurator. Dina arbetsuppgifter är framförallt psykosocialt behandlingsarbete av krisbearbetande och stödjande karaktär till patienter och närstående och social planering,

Vi är en liten enhet bestående av en vårdavdelning. Vårdtiderna är i de flesta fall korta och som kurator är man till hands under vårdtiden och ser även till att knyta an till lämpliga enheter utanför sjukhuset inför utskrivning.

Vi erbjuder dig ett härligt arbetsgäng med högt i tak. Du får ett bra individanpassat introduktionsprogram och möjligheten att jobba på en av Stockholms vackraste platser i härlig skärgårdsmiljö.

Det finns fri parkering och vi ger friskvårdsbidrag.

 

Kvalifikationer

Socionomexamen och gärna erfarenhet av arbete inom sjukvården och socialtjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.Villkor

DeltidAnställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 75%

Lön: månadslön

Tillträde: 2018-03-19

Kontaktperson Capio

Catharina Modin, Tel:070-4843196

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.