Kurator

Sista ansökningsdag: 2019-05-05   

Publicerades: 2019-03-15

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken Mariastaden är en mellanstor hälsovalsenhet belägen i norra Helsingborg. Vi har ca. 7000 st listade patienter och mycket är samlat under ett tak. Förutom familjeläkaremottagning med bland annat diabetesmottagning, distriktssköterskemottagning och äldremottagning, har vi också arbetsterapeut och BVC. Vi har ett nära samarbete med Capio Citykliniken Söder där vi även kan erbjuda dietist, fysioterapi, kurator, MVC samt en gynekologisk specialistmottagning. Vi är en vårdcentral med nöjda patienter och med en familjär och positiv personal. Skulle du vilja arbeta med oss, sök tjänsten!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med samtalsmottagning tillsammans med övriga kompetenser i teamet. Du kommer att bedöma primärvårdspatienter och genomföra korta samtalsbehandlingar. Vi erbjuder våra patienter behandling enligt IBH; integrerad beteendehälsa.

Du kommer arbeta i tvärprofessionella team på en arbetsplats positiv tillkompetensutveckling. Vi jobbar med ständig förbättring och vågar prova nytt. Vårdcentralen har en god arbetsmiljö med aktiv personalvård och ett öppet klimat.

Kvalifikationer

Du har en socionomexamen och önskvärt med KBT steg 1.Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 50-60%.

Lön: Månadslön

Tillträde: enl.överänskommelse

Kontaktperson Capio

alexandra edenström, Tel:0769483141

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.