Kurator/samtalsterapeut

Sista ansökningsdag: 2019-03-04   

Publicerades: 2019-02-04

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Arbete som kurator på vårdcentral innebär att erbjuda personer med psykisk ohälsa ett tidigt omhändertagande. Du kommer bland annat att arbeta med bedömning och behandling av personer med krisreaktioner, ångest, lätta och medelsvåra depressioner, stressrelaterade sjukdomar. Vi har ett stort fokus på arbete med integrerad beteendehälsa och struktur runt detta kommer att utvecklas tillsammans med dig. Vi ska ha en hög tillgänglighet för en första bedömning vid psykisk ohälsa. Arbetet är stimulerande med en hög grad av delaktighet och ansvar, samt goda möjligheter för utveckling. Vi erbjuder även kontinuerlig handledning. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och erfarenheter inom integrerad beteendehälsa är meriterande.

Du kommer ha din tjänst delad på Capio i Borrby och Capio i Gärsnäs.


Kvalifikationer

Du ska vara utbildad kurator, gärna med några års erfarenhet från primärvård eller specialistvård. Vi ser gärna att du har en vilja av att arbeta i team och har en god initiativförmåga. Du har ett tätt samarbete kring patienterna med läkare och sjuksköterskor på vårdcentralen.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 80%

Lön: Månadslön

Tillträde: 2019-04-15

Kontaktperson Capio

Åsa Plath, Tel:073-4449742

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Kurator
Capio Citykliniken Helsingborg Mariastaden
2019-05-05
Kurator
Capio Citykliniken Ronneby
2019-04-15