Kurator/socionom, Dialysenheten/Diabetesteam

Sista ansökningsdag: 2018-08-19   

Publicerades: 2018-06-25

Om oss

Capio Lundby Närsjukhus är ett specialistsjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/njurmedicin, gynekologi, kirurgi, medicin, ortopedi, psykiatri, urologi, ögon, ÖNH, sjukgymnastik, operationsenhet med tre salar och en vårdenhet med möjlighet till 5-dygnsvård. Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag. Capios värderingar; kvalitet, medkänsla och ansvar, ligger till grund för vårt arbete. Sjukhuset satsar på ett aktivt kvalitetsarbete och är ISO-certifierat. Det är en dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar som ger stora möjligheter att utvecklas och påverka den egna arbetssituationen och verksamheten. Våra ordinarie öppettider är 8-17 måndag-fredag, helgfria vardagar. Sjukhuset är beläget mindre än 10 minuter från centrala Göteborg.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker nu en kurator/socionom till Dialysenheten och Diabetesteamet, deltid.

Arbetsuppgifter

Dialysenheten har plats för 55 patienter i behandling, här finns även en njurmottagning. Under Medicinenheten ligger Diabetesteamet med läkare, diabetessjuksköterskor, fotvårdsterapeuter och dietist.

Som kurator/socionom hos oss arbetar du med och för kroniskt njursjuka patienter utifrån ett helhetsperspektiv genom att:

  • vara ett psykosocialt stöd för både patienter och anhöriga.
  • vara en länk mot socialtjänst, försäkringskassa och andra vårdgivare.
  • ge möjlighet till stöd och handledning till vår medicinskt utbildade personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad socionom med arbetslivserfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet och förmåga att arbeta både självständigt och i team. Vi arbetar utifrån ett patientfokuserat arbetssätt där vi värderar bra bemötande, flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och intresse för nya arbetsuppgifter. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Du ska trivas med att arbeta i en mindre arbetsgrupp. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsperioden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: Deltid, tjänstegraden kan diskuteras.

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Agneta Svensson, enhetschef Dialys, CLN, Tel:031-657073

Carina Bråtendal, enhetschef Medicin, CLN, Tel:031-657063

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.