Kvalitetscontroller sökes till Hjärtkliniken

Sista ansökningsdag: 2018-05-13   

Publicerades: 2018-04-18

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Huvudfunktion
Kvalitetscontrollerfunktionen stödjer verksamhetschef, linjechefer och delflödesägare i att driva utveckling i kvalitets- och patientsäkerhetsarbetet, genom att rapportera, följa upp klinikens kvalitets- och patientsäkerhetsparametrar och delta i förbättringsarbeten.

Arbetsuppgifter
Du ingår i Hjärtklinikens stab och stödjer klinikens kvalitets- och förbättringsarbete, du är medlem i klinikens ledningsgrupp.

Arbetet innebär ett nära samarbete med chefer och delflödesägare för att tillsammans verka för att strukturerna för kvalitets- och patientsäkerhetsarbetet fungerar i allt från flödeskartläggning till att sätta kvalitetsindikatorer.

Kvalitetscontrollern samverkar med klinikens UVA och ekonomicontroller för framtagandet av material för att systematiskt kunna arbeta efter Capiomodellen och säkerställer att uppföljning och arbetssätt fungerar.

Avvikelsehanteringen är en del i det dagliga arbetet och du ansvarar för händelseanalyser och riskanalyser tillsammans med medlemmar i patientsäkerhetsgruppen.

Du säkerställer rapporteringen i klinikens styrdokument för kvalitet och driver förbättringsarbete enligt gängse kvalitetsmodell tillsammans med ansvariga chefer och flödesägare.

Du är sammankallande för patientsäkerhetsgruppen på kliniken och driver frågor som rör kvalitet- och patientsäkerhet i samråd med chefer på kliniken. Du ingår även i sjukhusets kvalitetscontrollernätverk som chefläkargruppen leder.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet och är trygg i din yrkesroll.

Du tycker att kvalitets- och patientsäkerhetsarbete är en intressant och stimulerande arbetsuppgift i vården. Vi ser gärna att du är aktiv i förbättringsarbete och gillar utmaningar och har en bra organisationsförmåga

God datakunskap krävs och du bör vara bekväm med att arbeta i de vanligaste ordbehandlingsprogrammen, som att formulera dokument och skriva rapporter.

Erfarenhet från att driva förbättringsarbete inom kvalitet- och patientsäkerhetsarbete samt metodkunskap i risk- och händelseanalys är meriterande. Du bör ha godkännedom om verksamheten på Capio Sankt Göran.

Anställningsvillkor
Fast anställning som kvalitetscontroller på 50 % tjänstgöringsgrad, uppdraget kan med fördel kombineras med ytterligare administrativa uppdrag samt klinisk tjänstgöring.

Arbetstiden är dagtid måndag till fredag.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om uppdraget som kvalitetskontroller kontakta Verksamhetschef Annica Ahl tel 08- 5870 3236.

 

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annica Ahl, Tel:08-5870 3236, annica.ahl@capiostgoran.se

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-21
Gastrosjuksköterska - Vill du bli en del av framtidens öppenvård?
Medicinkliniken
2019-04-21
Omvårdnadsledande sjuksköterska på akutvårdsavdelning, AVA 37.
Akutkliniken
2019-04-21
SOMMAR - sjuksköterskor till AVA
Akutkliniken
2019-04-14
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-04-07
Sjuksköterskor med erfarenhet av hematologi och onkologi
Medicinkliniken
2019-03-31