Läkare och sjuksköterskor till helt ny jourmottagning

Sista ansökningsdag: 2018-12-31   

Publicerades: 2018-11-27

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och bygga upp Mölndals bästa jourmottagning?

Vi söker nu personal till Mölndalsjouren som öppnar den 1 januari 2019. Är du sjuksköterska eller läkare och intresserad av att jobba extra i våra fina lokaler mitt i centrala Mölndal? Vi kommer att ha öppet vardagar 17-22 och helger 10-16 och arbetstiden förläggs enligt överenskommelse och behov.

Är du sjuksköterska? Klicka HÄR för att komma till annonsen och söka tjänsten.

Är du läkare? Klicka HÄR för att komma till annonsen och söka tjänsten.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse/vid behov

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Thomas Eliasson, verksamhetschef, Tel:0708-19 75 45

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.