Läkare till Capio Go och vår digitala tjänst Läkarbesök Online

Sista ansökningsdag: 2018-04-05   

Publicerades: 2018-03-05

Beskrivning av tjänst

Om oss

Capio Go är ett bolag inom Capio-koncernen som utvecklar och erbjuder digitala vårdtjänster i nära samarbete med Capios andra verksamheter. Nu söker vi läkare till vår digitala tjänst Läkarbesök Online. 

Beskrivning av tjänst

Med Läkarbesök Online erbjuder vi våra patienter medicinsk bedömning, individuella råd och recept – där de är. Den digitala vårdmottagningen kompletterar Capios 83 vårdcentraler i Sverige och bidrar till ökad tillgänglighet och service för patienterna. 

Som läkare i Läkarbesök Online möter och behandlar du patienter i vår chatt samt är delaktig i att utveckla verksamheten. För mer information om Läkarbesök Online, besök gärna lakarbesokonline.se

Du har möjlighet att arbeta varifrån du vill då arbetet sker digitalt.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk specialistexamen allmänmedicin (annan specialistexamen efter individuell bedömning) eller minst två år ST allmänmedicin.

Du håller hög kvalitet i ditt arbete, är noggrann och van att arbeta självständigt. Med god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska möter du patienter där de är. Som person är du positiv och du trivs i förändring samt har ett engagemang i utvecklingen av digital vård.

Övrig information

Du kan välja att arbeta hos oss i varierande omfattning. En tjänst på Capio Go kan kombineras med annan tjänst inom Capio eller annat arbete. Det finns flera anställningsformer, beroende på dina önskemål om omfattning av arbetet hos oss.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lina Vigren, Tel:lina.vigren@capio.se

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.