Läkare till vår digitala tjänst Läkarbesök Online

Sista ansökningsdag: 2017-08-31   

Publicerades: 2017-05-15

Om oss

Capio Online är ett bolag inom Capiokoncernen som utvecklar och erbjuder digitala patienttjänster i nära samverkan med andra Capio-verksamheter.

Just nu söker vi läkare till vår första tjänst Läkarbesök Online. Den digitala mottagningen kommer att fungera som ett digitalt komplement till Capios vårdcentraler för att öka tillgängligheten och servicen för våra patienter.

Beskrivning av tjänst

Vi söker Dig som är läkare med entreprenörsanda, som vill driva och utveckla verksamheten tillsammans med oss! Det är viktigt att du drivs av förändring, är positiv och kreativ som person och kan arbeta självständigt. Du har intresse och förmåga att arbeta med kvalitet och gillar att ta ansvar, är noggrann och engagerad. Arbetet sker via dator, surfplatta eller mobiltelefon och innebär att Du kan arbeta helt mobilt, vid tid och i omfattning som passar Dig.

Du kan välja att arbeta hos oss i varierande omfattning. Vi söker dels Dig som önskar arbeta med digitala besök utanför din ordinarie anställning och då företrädelsevis på kvällar och helger. Vi söker även Dig som på hel-eller deltid önskar arbeta hos oss och då företrädelsevis på dagtid.

Det finns flera anställningsformer hos oss, beroende på Dina önskemål om omfattning av arbetet hos oss. Det finns möjlighet att bara arbeta hos oss men också att kombinera med annan anställning inom och utom Capio. Möjlighet till konsultarvodering via eget bolag finns i vissa fall.

Kvalifikationer

  • Svensk specialistexamen allmänmedicin (eller annan specialistexamen efter individuell bedömning) eller minst två år ST allmänmedicin
  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift
  • Engagemang i utveckling av eHälsa

Anställningsvillkor

Anställningsform:

Omfattning:

Lön: Enl ök

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com