Leg sjuksköterska till LARO-mottagning i Helsingborg

Sista ansökningsdag: 2018-04-13   

Publicerades: 2018-03-13

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Maria Helsingborg och Capio Maria Landskrona bedriver LARO-verksamhet - Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende på uppdrag av Region Skånes vårdval som infördes 2014. Capio Maria har bedrivit LARO-verksamhet i Stockholm sedan 1999. Uppdraget är ett medicinskt helhetsåtagande för patienter som innefattar psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård och behandling, neuropsykiatriska utredningar samt enklare somatiskt omhändertagande relaterat till missbruksproblematik.

Beskrivning av tjänst

Vill du ha ett jobb som är lärorikt, spännande och roligt? Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra  sammanhållning inom personalgruppen.

Capio Maria söker Leg.sjuksköterska till LARO-mottagning. 

LARO-TEAMET – är en öppenvårdsmottagning som bedriver Läkemedelsassisterad rehabilitering vid OPIODberoende. Den största delen av tiden går åt till medicinadministration men även psykosocialt behandlingsarbete ingår. Vi arbetar med ständiga förbättringar och medarbetarna ingår ofta i arbetsgrupper kring olika utvecklingsarbeten.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri eller erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vill gärna att du är positiv och lösningsinriktad. Kurser o utbildningar i MI, Återfallsprevention, MET eller Case manager är meriterande. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter men det är meriterande om du kan flera språk. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.  

Anställningsvillkor: Vikariat, 16 april 2017 - 31 januari 2018. 
Heltid, dagtid måndag-fredag, med tjänstgöring var 3:e helg i Landskrona mellan kl. 08.45-12-15.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Comét, Enhetschef, Tel:042- 610 52 01

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.