Capio Maria söker leg sjuksköterska till öppenvårdsmottagning

Sista ansökningsdag: 2018-04-20   

Publicerades: 2018-03-27

Beskrivning av tjänst

Vill du ha ett jobb som är lärorikt, spännande och roligt? Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra  sammanhållning inom personalgruppen.

Capio Maria söker Leg.sjuksköterska till LARO-mottagning. 

LARO-TEAMET – är en öppenvårdsmottagning som bedriver Läkemedelsassisterad rehabilitering vid OPIODberoende. Den största delen av tiden går åt till medicinadministration men även psykosocialt behandlingsarbete ingår. Vi arbetar med ständiga förbättringar och medarbetarna ingår ofta i arbetsgrupper kring olika utvecklingsarbeten.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri eller erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vill gärna att du är positiv och lösningsinriktad. Kurser o utbildningar i MI, Återfallsprevention, MET eller Case manager är meriterande. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter men det är meriterande om du kan flera språk. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.  

Anställningsvillkor: Tillsvidare anställning. Heltid, dagtid måndag-fredag, med tjänstgöring var 3:e helg i Landskrona mellan kl. 08.45-12-15.
6 mån provanställning.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Anställningsvillkor

Anställningsform: Okänt

Omfattning: Okänt

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Comét, Enhetschef, Tel:042- 610 52 01

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Psykiatri söker Sjuksköterska till vår psykosmottagning i Kungsängen
Capio Psykiatri
2019-05-02
Capio Psykiatri Stockholm söker leg sjuksköterska till öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-01
Capio Söker leg sjuksköterska till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-04-27