Leg sjuksköterska till LARO-mottagning i Helsingborg

Sista ansökningsdag: 2018-04-30   

Publicerades: 2018-04-04

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Maria bedriver LARO-verksamhet - Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende på uppdrag av Region Skånes vårdval som infördes 2014. Capio Maria har bedrivit LARO-verksamhet i Stockholm sedan 1999. Uppdraget är ett medicinskt helhetsåtagande för patienter som innefattar psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård och behandling, neuropsykiatriska utredningar samt enklare somatiskt omhändertagande relaterat till missbruksproblematik.

Beskrivning av tjänst

Vill du ha ett jobb som är lärorikt, spännande och roligt? Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en verksamhet med öppen trevlig stämning och bra  sammanhållning inom personalgruppen.

Capio Maria söker Leg.sjuksköterska till LARO-mottagning. 

LARO-TEAMET – är en öppenvårdsmottagning som bedriver Läkemedelsassisterad rehabilitering vid beroende. I arbetet ingår medicinadministration och psykosocialt behandlingsarbete. Vi arbetar med ständiga förbättringar och du förväntas engagera dig i arbetsgrupper kring olika utvecklingsarbeten.

Du får tillsammans med övriga behandlare kontinuerlig handledning och har möjlighet till utbildning/kurser i t ex MI och Återfallsprevention.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi kommer lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning. Heltid, dagtid måndag-fredag, med tjänstgöring var 3:e helg i Helsingborg/Landskrona mellan kl. 08.45-12-15.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Comét, Enhetschef, Tel:042- 610 52 01

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Psykiatri Linköping söker legitimerad sjuksköterska
Capio Psykiatri
2019-05-23
Capio Psykiatri söker Sjuksköterska till vår psykosmottagning i Kungsängen
Capio Psykiatri
2019-05-02
Capio Psykiatri Stockholm söker leg sjuksköterska till öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-01
Capio Söker leg sjuksköterska till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-04-27