Leg. arbetsterapeut inom ortopedi

Sista ansökningsdag: 2018-07-29   

Publicerades: 2018-06-12

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Paramedicinska enheten

Vi är 7 arbetsterapeuter och 15 fysioterapeuter som ansvarar för rehabilitering av Ortopedklinikens patienter. Det är en grupp med stort kunnande som genomsyras av viljan att hela tiden bli bättre och leverera förstklassig vård. Vi har ett tätt samarbete med övriga professioner och strävar efter att arbeta teamorienterat.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara anställd på Ortopedkliniken och framförallt arbeta på våra ortopedkirurgiska vårdavdelningar. Det finns även möjlighet att arbeta med handrehabilitering på vår polikliniska mottagning.

Arbetsuppgifterna består främst av ADL-bedömningar/träning, mobilisering och utprovning av hjälpmedel. Utifrån tester och bedömningar sker planering av patientens rehabiliteringsbehov tillsammans med övriga i teamet. I arbetsuppgifterna ingår även att vara aktiv i vårt förbättringsarbete, då vi på Capio S:t Görans sjukhus arbetar enligt Lean.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med intresse för och gärna erfarenhet av ortopedi och handrehabilitering. Erfarenhet är inget krav utan vi välkomnar även nyutexaminerade arbetsterapeuter att söka tjänsten. Vi värdesätter att du är strukturerad och självständig i ditt arbete samt att du har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, mod och samarbetsförmåga.

Villkor

Vikariat heltid från 2018-09-01(eller enligt överenskommelse) till 2019-02-28. Stor chans till förlängning.

 I den här rekryteringen arbetar vi med löpande intervjuer och urval. Tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid

Anställning t.o.m.: 2019-02-28

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pär Risberg, paramedicinsk chef, Tel:08-5870 1622

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Arbetsterapeut
Capio Vårdcentral Gårda
2019-05-31
Arbetsterapeut sommarvik
ASIH
2019-05-12
Arbetsterapeut till Capio Rehab Orust
Capio Rehab Orust
2019-05-10
Arbetsterapeut till Capio Hälsocentral Bomhus, Gävle
Capio Hälsocentral Bomhus
2019-04-30