Leg. psykolog till Smärtrehabiliteringen

Sista ansökningsdag: 2018-02-22   

Publicerades: 2018-01-22

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Verksamheten växer och vi söker nu dig, legitimerad psykolog, som är speciellt intresserad av smärta, smärtrehabilitering samt utmattningssyndrom och som uppskattar att arbeta i team.

Smärtrehabiliteringen är en öppenvårdsmottagning som ingår i vårdval rehabilitering vid långvarig smärta och utmattingssyndrom. Vi tar emot remisser från hela länet för bedömning och rehabilitering av personer med komplexa och långvariga smärttillstånd med eller utan samsjuklighet för utmattningssyndrom. Vi arbetar i multimodala team från bedömning till avslutad rehabilitering och hos oss är patienten vår viktigaste teammedlem. Vi arbetar utifrån en positiv holistisk människosyn och ett kognitivt förhållningssätt. Här får du bland annat samarbeta med smärtläkare, fysioterapeut, sjuksköterska, arbetsterapeut och socionom. Handledning av arbetsgruppen sker regelbundet.

Arbetet på smärtrehabiliteringen innebär bedömningar i samråd med övriga teammedlemmar, planering av behandling tillsammans med patienten och övriga teamet, rehabverksamhet i gruppform ofta i nära samarbete med övriga professioner samt individuella patientkontakter. Det ingår även verksamhets- och kvalitetsutveckling i arbetsuppgifterna samt handledning av studenter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog med inriktning KBT/ACT. Vi ser gärna att du har en bred klinisk erfarenhet, erfarenhet av arbete med smärtproblematik och utmattningssyndrom samt erfarenhet av teamarbete och gruppbehandling. Du behöver vara en självständig, engagerad och flexibel lagspelare med intresse för att vara med och utveckla verksamheten.

Erfarenhet krävs.

Vi gör urval och intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Liv Larsson/Enhetschef, Tel:072-316 96 39

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.