Leg.Fysioterapeut Sommarvikariat

Sista ansökningsdag: 2018-04-13   

Publicerades: 2018-03-13

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom fem områden: geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och single episode.

På Capio Geriatrik Nacka AB bedriver vi vård inom tre olika verksamheter. Capio ASIH Nacka vårdar svårt sjuka patienter i alla åldrar i deras hem. Capio Palliativ vård Nacka ger lindrande vård till patienter med sjukdomar som inte går att bota. De geriatriska avdelningarna vårdar äldre och kroniskt sjuka människor.

Beskrivning av tjänst

I arbetet ingår bedömningar, träningar, att leda grupper, hembesök samt hjälpmedelsutprovning. Hos oss har fysioterapeuten en viktigt roll när det gäller patientens fortsatta planering genom att ibland medverka vid vårdplaneringsmöten och genom överrapportering till primärvård och kommun.

Du kommer att tillhöra en paramedicinsk enhet som består av arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, kuratorer och logoped. Vi arbetar i team kring patienten tillsammans med övrig vårdpersonal. Det är meriterande om du har erfarenhet av geriatrisk rehabilitering och vana av att arbeta självständigt och i team.

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och vill arbeta under hela sommaren. Vi är också intresserad av dig som har gått klart termin 5 på fysioterapi programmet och kan tänka dig att arbeta som fysioterapeutbiträde. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker fortlöpande och vikariatet kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: Heltid

Anställning t.o.m.: 2018-08-31

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Fast lön

Tillträde: 180618

Kontaktperson Capio

Johanna Juustovaara, Tel:0871876070

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut/sjukgymnast till Capio Vårdcentral Lekeberg
Capio Vårdcentral Lekeberg
2018-12-28
Fysioterapeut/sjukgymnast till Capio Husläkarna Vallda
Capio Husläkarna Vallda
2018-12-16
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Citykliniken Halmstad
2018-12-14
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Läkarhus Hjortmossen
2018-12-06
Fysioterapeut/sjukgymnast till Capio Läkarhus Lödöse
Capio Läkarhus Lödöse
2018-12-02
Rehabkoordinator till Capio Rehab Dalen
Capio Geriatrik AB
2018-11-30
Legitimerad fysioterapeut
Capio Psykiatri, Linköping
2018-11-28
Capio Söker Fysioterapeut till Öppenvårdsmottagning
Capio centrum för smärta och utmattning
2018-11-16