Biomedicinsk analytiker med ultraljudskompetens

Sista ansökningsdag: 2019-02-17   

Publicerades: 2019-01-17

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Fysiologiska kliniken söker legitimerad biomedicinsk analytiker med ultraljudskompetens inom hjärta och kärl.

Fysiologiska kliniken erbjuder ett stort utbud av olika undersökningar. Vi utför bland annat ultraljud på hjärta och kärl, arbetsprov, spirometri, njurfunktionsundersökningar, långtids-ekg och bltr,  sömnapnediagnostik, compartmenttryckmät­ning och neurofysiologiska undersökningar.

Enheten är uppdelad på sju metodgrupper. Ett dynamiskt arbete med att ut­veckla enheten pågår bland annat genom svarsskrivning av undersökningsansvarig BMA.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu leg. Biomedicinska analytiker (BMA) inom klinisk fysiologi, med stort intresse för yrkesområdet som kan arbeta självständigt med stöd från öv­riga i teamet som närmast består av läkare, BMA och administrativ stödfunk­tion.

Vi utvecklar enheten ytterligare och behöver därför förstärka verksamheten med leg. Biomedicinsk analytiker. Du kommer att arbeta med undersökningar och utvärdering av resultatet. Arbetet innebär också att fungera som expert­stöd för kolleger på kliniken och sjukhuset.

Vi arbetar med en ”Toyota-modell” som innebär att arbetsgruppen är delad under två dagar med en arbetstid på 6 timmar och en kvart med bibehållen heltids­lön.

Kvalifikationer

Leg. Biomedicinsk analytiker med tidigare dokumenterad erfarenhet av ar­bete inom klinisk fysiologi och kunskaper inom ultraljudsdiagnostik hjärta och kärl.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 36,25 h/v.

Lön: Månadslön.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Carolina Fernsten, tf vårdenhetschef , Tel:08-5870 1532

Facklig företrädare

Johan Cederlind, Tel:08-5870 2382

Tina Edengrim, Tel:08-5870 2326

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Biomedicinsk analytiker
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-12
Biomedicinsk analytiker till Capio vårdcentral Haga i Örebro
Capio Vårdcentral Haga
2019-03-26