Legitimerad läkare till Capio Citykliniken Klippan

Sista ansökningsdag: 2018-04-29   

Publicerades: 2018-02-19

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken Klippan är en liten, välfungerande vårdcentral i nordvästra Skåne. Vi håller till i fina och rymliga lokaler och det är enkelt att ta sig till och från mottagningen, såväl med bil som med tåg. Vi är idag 25 medarbetare som tillsammans tar hand om våra ca 6 500 listade patienter. Vi har en härlig gemenskap i arbetsgruppen och klimatet genomsyras av prestigelöshet, samarbete och en familjär stämning.

Beskrivning av tjänst

Vill du styra din tidbok?

Vill du ha ett flexibelt arbetsupplägg?

Möjlighet till deltid!

Beskrivning av tjänst 

Om du är intresserad av att arbeta på en mindre och välfungerande vårdcentral i nordvästra Skåne är vår verksamhet i Klippan något för dig. Vi söker nu en legitimerad läkare som vill komplettera vårt team. Vad brinner du extra för? – vi diskuterar gärna möjligheten att skapa upplägg som främjar en varaktig och sund relation.

Du kommer till en vårdcentral med:

  • Möjlighet att styra din tidbok
  • Regelbunden fortbildning
  • Möjlighet att påverka arbetstider samt schemaläggning

I tjänsten ingår arbete med:

  • Utredning och behandling av patienter på mottagningen
  • Utredning och behandling av patienter med akuta sjukdomar
  • Utveckling av verksamheten

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Du är tydlig, kommunikativ och har en god förmåga att strukturera och prioritera. Som person är du lösningsfokuserad och stabil med god förmåga att skapa varaktiga relationer med medarbetare, patienter och beställare. Du har ett intresse av kvalitetsarbete och resultatuppföljning. Du har en förmåga att skapa teamkänsla och stor delaktighet i arbetet mot verksamhetens uppsatta mål.

Övrigt

Hos oss finns möjlighet att arbeta via eget bolag, diskutera tidsbegränsad anställning eller tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 50-100 % och tillträdesdatum enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 50-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Malin Friberg, Tel:0737890198

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Legitimerad läkare/ST-läkare Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2019-04-14
Legitimerad läkare
Capio Vårdcentral Gubbängen
2019-03-26