Legitimerad psykoterapeut

Sista ansökningsdag: 2018-03-01   

Publicerades: 2018-01-29

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning och vänder oss till patienter med psykisk problematik som ryms inom specialistpsykiatrins uppdrag, som till exempel psykossjukdom, bipolär sjukdom, ADHD och borderline/emotionellt instabil personlighetsstörning. Ett annat exempel är allvarlig ångest och/eller depression som behandlats inom primärvården men utan större resultat. Vi erbjuder öppenvård under dagtid. Vår personal och verksamheter är hbtq-diplomerade. Våra mottagningar finns centralt i Linköping och Norrköping.

Beskrivning av tjänst

Capio Psykiatri Östergötland söker legitimerad psykoterapeut till Öppenvårdsmottagning

En av våra två legitimerade psykoterapeuter går nu i pension och vi söker därför en ny medarbetare till vår öppenvårdsmottagning i Linköping.

På öppenvårdsmottagningen i Linköping arbetar 25 fast anställda medarbetare: specialistläkare, ST-läkare, psykologer, legitimerade psykoterapeuter, specialistsjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeuter, skötare och vårdadministratörer. Vi strävar efter en bredd i vårt behandlingsutbud och ser mångfald som en styrka. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling och uppmuntrar specialisering.  Sedan 2016 är Capio Psykiatri Östergötland en HBTQ-diplomerad verksamhet.

Arbetsuppgifter
Bedömning, utredning och behandling av patienter.

Kvalifikationer
Legitimerad psykoterapeut. Erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård är meriterande.   

Villkor
Heltid, arbetstid är dagtid vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.
6 mån provanställning.



Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Matilda Elm, enhetschef, Tel:010-103 90 21

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.