Legitimerad psykoterapeut

Sista ansökningsdag: 2018-12-30   

Publicerades: 2018-11-30

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning som tar hand om psykisk problematik som till exempel psykossjukdom, bipolär sjukdom, ADHD och borderline/emotionellt instabil personlighetsstörning. Ett annat exempel är allvarlig ångest och/eller depression som behandlats inom primärvården men utan större resultat. Vår mottagning ligger på Trädgårdsgatan centralt i Norrköping med närhet till Resecentrum. Vi har 25 medarbetare där huvuddelen har lång erfarenhet av öppenvårdspsykiatri. Vi arbetar sedan januari 2011 på uppdrag av Region Östergötland. Sedan våren 2016 är vi HBTQ-diplomerade.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi önskar förstärkning av en legitimerad psykoterapeut till vår öppenvårdsmottagning i Norrköping. Vi ser gärna att du har ett intresse av posttraumatisk behandling. 

På öppenvårdsmottagningen i Norrköping arbetar 25 fast anställda medarbetare: specialistläkare, STläkare, psykologer, legitimerade psykoterapeuter, specialistsjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeuter, skötare och vårdadministratörer. Vi strävar efter en bredd i vårt behandlingsutbud och ser mångfald som en styrka. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling och uppmuntrar specialisering.

Sedan 2016 är Capio Psykiatri Östergötland en HBTQ-diplomerad verksamhet.

Arbetsuppgifter

Bedömning, utredning och behandling av patienter.

Kvalifikationer

Legitimerad psykoterapeut. Erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård är meriterande.

Villkor

Heltid, arbetstid är dagtid vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten inleds med 6 mån provanställning.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Hilding Joachim, Tel:072-2303019

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.