Legitimerad sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2018-11-28   

Publicerades: 2018-10-31

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Västra Götalandsregionen och Skåne och verksamheten bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi är en specialistpsykiatrisk mottagning och vänder oss till patienter med psykisk problematik som ryms inom specialistpsykiatrins uppdrag, som till exempel psykossjukdom, bipolär sjukdom, ADHD och borderline/emotionellt instabil personlighetsstörning. Ett annat exempel är allvarlig ångest och/eller depression som behandlats inom primärvården men utan större resultat. Vi erbjuder öppenvård under dagtid. Vår personal och verksamheter är hbtq-diplomerade. Våra mottagningar finns centralt i Linköping och Norrköping.

Beskrivning av tjänst

 

Beskrivning

Vår öppenvårdsmottagning i Linköping ligger på Nygatan, centralt och med närhet till Resecentrum. På mottagningen arbetar 25 fast anställda medarbetare: specialistläkare, ST-läkare, psykologer, legitimerade psykoterapeuter, specialistsjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeuter, skötare och vårdadministratörer. Vi strävar efter en bredd i vårt behandlingsutbud och ser mångfald som en styrka.

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska till vår öppenvårdsmottagning i Linköping.

Vi söker en kollega som vill vara en del av vår mottagning. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. Capio utvecklar effektiva behandlingsprocesser och vi ser gärna att du har ett intresse av hur digitalisering kan underlätta mötet med patienten. Vi söker dig som är ansvarsfull och flexibel med god förmåga både till självständigt arbete samt samarbete med kollegor och samverkanspartners.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga uppgifter för sjuksköterskor i öppenvård som medicininsättning och -uppföljning, stödsamtal och rådgivning. Beroende på kompetens arbetar våra sjuksköterskor även med exempelvis bedömning av nya patienter och psykoterapier.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Vi ser helst att du är färdig specialistsjuksköterska med psykiatriinriktning men även legitimerade sjuksköterskor med intresse för psykiatri är välkomna att söka. Tidigare erfarenhet från arbete med psykiatrisk problematik krävs.

Villkor

Heltid 40 timmar/vecka, arbetstid är dagtid vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Matilda Elm, enhetschef, Tel:010-103 90 21

Birgitta Manner, HR Business Partner, Tel:08-590 009 62

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Maria Pelarbacken söker leg sjuksköterska
Capio Psykiatri
2019-04-19
Capio Maria LARO Helsningborg söker leg sjuksköterska
Capio Psykiatri
2019-03-28
Capio Psykiatri söker vik leg sjuksköterska till heldygnsavdelning
Capio Psykiatri
2019-03-25
Capio Ätstörningscenter söker KBT terapeut
Capio Psykiatri
2019-03-21