Legitimerad tandläkare till Sjöbo

Sista ansökningsdag: 2019-04-12   

Publicerades: 2019-02-15

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Novakliniken Sjöbo är en välfungerande vårdcentral med ca 4 000 listade patienter. Hos oss hittar du förutom sedvanlig vårdcentral även barnmorskemottagning, BVC, tandvård och företagshälsa. Vi är ett glatt gäng som ser fram emot en ny arbetskamrat. Välkommen att söka!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Som tandläkare hos oss har du ett omväxlande arbete då du möter patienter i alla åldrar och med olika vårdbehov. Du kommer att arbeta kliniskt med behandlingar inom hela vårdspektrat. Vi arbetar i journalsystemet Opus.

Kvalifikationer

Till denna tjänst söker vi dig som är legitimerad tandläkare och har minst några års erfarenhet från yrket. Du är professionell, tydlig och förtroendeingivande. Du har lätt för att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat i gruppen. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Beskrivning

Capio Tandvård bedriver sin verksamhet i Veberöd, Sjöbo och Ystad.

Vi söker nu en tandläkare till vår klinik i Sjöbo.

Kliniken ligger centralt i Sjöbo i samma lokaler som Capio Novakliniken Vårdcentral.

Bemanningen består i dagsläget av två Tandläkare, Tandsköterskor och Tandhygienist

Vi arbetar med journalsystemet Opus.

Tjänstgöringsgrad : Gärna 100% men kan diskuteras enl. önskemål

Arbetsuppgifter/Kvalifikationer:

Vi tänker att Du har god kommunikationsförmåga, ödmjukhet samt ett flexibelt och prestigelöst tänkande.

Gärna erfarenhet av delegerat arbete.

Som person ser vi att du utmärker dig genom din talang för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer. I din yrkesroll och som person inger du förtroende och känner ansvar för att patienten får den bästa möjliga vård. Vi ser även att du är flexibel och anpassningsbar med en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: enligt ök.

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Strömblad, Tel:0705-090 387

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.