Logoped

Sista ansökningsdag: 2018-06-10   

Publicerades: 2018-05-24

Om oss

Capio Läkargruppen AB är ett specialistsjukhus beläget centralt i Örebro. Vi tar årligen emot ca 80 000 patienter. Här finns även vaccinationsmottagning och företagshälsovård. Värderingarna medkänsla, kvalitet och ansvar präglar verksamheten och vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård. Läs mer om oss på www.capiolakargruppen.se

Beskrivning av tjänst

Logoped

Vi har fått fortsatt förtroende från Region Örebro län och ett nytt uppdrag avseende dyslexiutredningar. Vi söker därför en leg.logoped med erfarenhet av att genomföra utredningar.

Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus. Arbetet är dagtid och du har möjlighet att påverka arbetstiden. 

Då det är en ny tjänst hos oss, finns det goda möjligheter att påverka arbetet inom ramarna för uppdraget från Region Örebro län.

Du kommer tillhöra Öron-Näsa-Hals teamet, men arbetet kommer att ske självständigt.

I teamet är det nära mellan beslut och handling och du får stöd i att ge patienterna den höga medicinska kvaliteten och servicen vi står för. Vi har ett gott samarbete med Region Örebro län. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Logped med erfarenhet av dyslexiutredningar och som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet. Vi ställer höga krav på kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper.

Vi undanber oss kontakt från rekrytering/bemanningsföretag/annonsäljare.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt ök

Lön: Enligt ök

Tillträde: Enligt ök

Kontaktperson Capio

Ann-Mari Gustafsson / Verksamhetschef, Tel:019-217934

Fredrik Jansson / HR-Chef, Tel:072-1426880

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.