Marknadsansvarig på Capio Go

Sista ansökningsdag: 2018-07-28   

Publicerades: 2018-07-04

Beskrivning av tjänst

Capio Go är i tillväxtfas och söker Marknadsansvarig

  • tillsammans förändrar vi sjukvården!

                                                                      

Om oss:

Capio Go är ett affärsområde inom Capiokoncernen som utvecklar och erbjuder digitala patienttjänster i nära samverkan med andra Capio-verksamheter.

Capio Go vann utmärkelsen Guldskalpellen 2018 för innovativt arbete med digifysiska vårdtjänster. Nu är vi inne i ett expansivt skede och breddar succesivt vårt patienterbjudande.

Vi söker därför en driven Marknadsansvarig som vill vara med och förbättra vår försäljning genom kreativ marknadsföring och närvaro på sociala medier. Vårt fulla fokus ligger just nu på tillväxt.

 

Om tjänsten:

Som marknadsansvarig på Capio Go är ingen dag den andra lik. I din roll ansvarar du för marknad och målgruppsanalys, du upprättar marknadsplan med uppföljning och säkerställer att all vår marknadsföring är av högsta klass.

Vi letar efter en person som trivs som fisken i ett mindre team, som vet hur man får till allt från stora reklamkampanjer till hemsidestexter och Facebookannonser. Kort och gott en riktigt vass marknadsförare som gillar högt och lågt i ett snabbt tempo.

Det viktiga är att du brinner för att framgångsrikt placera Capio Go som ledare när det gäller digital vård. Genom storytelling skapar du historier och älskar att jonglera med flera samtidiga aktiviteter.

I uppdraget ingår att, genom tydliga briefer, beställa det som skall kommuniceras och du ansvarar för reklambyråns produktion kopplat till text, bild och kreativitet samt skall vara behjälplig i val av media.

Du ingår i ett team, samarbetar nära Marknadsassistenterna och Capios övriga webbredaktörer och kommunikatörer, och du rapporterar direkt till Sälj och Marknadschefen.

 

Om dig:

 Viktigt för rollen är, förutom en god operativ förmåga, erfarenhet av att jobba i en snabb föränderlig miljö i företag i stark tillväxt och med många parallella fokus. Kanske har du erfarenhet av att arbeta på byrå med erfarenhet av direktkontakt med kunder?

Du förväntas vara drivande i bolagets utveckling i det digitala marknadslandskapet, som du också har god inblick i.

Vi sätter stort fokus på hur du är som person och vad du vill uppnå tillsammans med oss. Du är säljinriktad och affärsorienterad, engagerad och har hög energi!

Du är en van projektledare med 3-5 års erfarenhet av att arbeta med strategisk och operativ marknadsföring, och har god erfarenhet av kampanjprocesser där du agerat beställare mot byråer

Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska

 Du har en eftergymnasial utbildning inom marknad, kommunikation och/eller ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med webben som säljkanal. Eftersom du tidigare har arbetat i en operativ roll kan du säkert ett eller flera av designprogrammen.

 Erfarenhet från hälsovård/hälsosektorn är meriterande, dock inget krav.

 

 

Omfattning och anställningsform:

Heltid, tillsvidareanställning

Placeringsort:

Malmö

Tillträde:

Snarast

Ansökning och frågor:

Sören Meelby, soren.meelby@capio.se, Chef Försäljning och marknad, Capio Go

Vi tillämpar löpande urval, så skynda med din ansökan om du vill vara med och förändra sjukvården!

 

 

Välkommen med din ansökan - tillsammans förändrar vi vården!

 

 

 

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.