Marknadskoordinator med skribentspets (vikariat 1 år)

Sista ansökningsdag: 2019-02-16   

Publicerades: 2019-01-16

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Marknadsavdelningen är en del av Capio Närsjukvårds centrala supportorganisation och håller till på Lilla Bommen i Göteborg. I dagsläget består avdelningen av fem marknadskoordinatorer, två marknadsassistenter och en teamledare som i nära samarbete supporterar företagets samtliga mottagningar.

Då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig söker vi nu en vikarie för henne. Är du en mångsidig och serviceinriktad marknadskoordinator/kommunikatör med fallenhet för det skrivna ordet? Då kanske detta är något för dig. 

Om tjänsten

I din vardag kommer du att arbeta brett med bland annat administration av webb, trycksaksproduktion, annonsproduktion, arbete med sociala medier, framtagning av eventmaterial, skapande och hantering av olika typer av texter m.m. Du kommer utöver detta att ha ett övergripande ansvar för en av våra regioner där du fungerar som strategiskt stöd åt regionchef och verksamhetschefer och är med i planering, genomförande och uppföljning av lokala marknadsföringsinsatser och projekt. Du samarbetar även med övriga kollegor på marknadsavdelningen och externa reklambyråer i nationella projekt och marknadsföringsinsatser.

Tjänsten är ett föräldravikariat på 100 % under minst ett år.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som marknadskoordinator eller liknande. Du har troligtvis någon form av eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation i bagaget. Du har bred kompetens inom området och har arbetat med allt från trycksaksproduktion till webb. Du är en vass skribent, gärna med dokumenterad erfarenhet av textproduktion för olika målgrupper och kanaler. Du har goda kunskaper och dokumenterad erfarenhet av Adobe Creative Suite, framförallt Photoshop och Indesign, och är van att arbeta i CMS-system.

Vi tror att du är en prestigelös person som gillar att arbeta i team. Du trivs med att jobba i en supporterande roll, är noggrann och strukturerad i ditt arbete, har en hög servicemedvetenhet och ett professionellt förhållningssätt. För rätt person är detta en riktigt intressant och spännande roll. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: 1 mars eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Åsa Franklin, Tel:073-868 08 33

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.