Medicinsk sekreterare - Capio Husläkarna Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 2018-02-18   

Publicerades: 2018-01-26

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Husläkarna Kungsbacka är en trevlig välfungerande vårdcentral beläget centralt i växande Kungsbacka. Vi är en trivsam arbetsplats och ett stort glatt gäng som ansvarar för drygt 10 200 listade patienter. Här finns allt under samma tak: läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, laboratorium, distriktssköterskemottagning, BVC, psykolog, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnastik och vaccinationsmottagning. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och som vill ha ett flexibelt och varierat arbete. Förutom sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för en medicinsk sekreterare på vårdcentral kommer du ha huvudansvar för vår reception och kassa. Vi befinner oss just nu i positiv utvecklingsfas med många spännande projekt vilket ger dig möjlighet att få vara med och utveckla verksamheten framåt.

Kvalifikationer

Du bör vara positiv, ansvarstagande, noggrann och trivas med att arbeta i team. Du kommer vara vårt ansikte utåt så vi ser gärna att du har ett serviceinriktat förhållningssätt och har förmåga att behålla lugnet även i stressiga situationer. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård eller reception/kassa, har goda IT-kunskaper och i journalsystemet VAS är detta meriterande.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 75%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lotta Lagerqvist/Verksamhetschef, Tel:0733-343956

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare till vårt glada gäng på Clemenstorget i Lund
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget Specialistmottagning
2019-02-19
Medicinsk sekreterare till Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
2019-02-17
Medicinsk sekreterare till vackra Strömstad
Capio Vårdcentral Strömstad
2019-02-16
Medicinsk sekreterare
Capio Lundby Närsjukhus
2019-02-14
Medicinsk sekreterare
Capio Göingekliniken Hässleholm
2019-02-10
Medicinska sekreterare till Medicinska sekreterarenheten
Medicinkliniken
2019-02-07
Poolsekreterare till Medicinska sekreterarenheten
Medicinkliniken
2019-02-07
Medicinsk sekreterare
Capio Movement AB
2019-01-31
Medicinsk sekreterare
Capio Novakliniken Gärsnäs
2019-01-28