Medicinsk sekreterare - sommarvikarie

Sista ansökningsdag: 2018-03-14   

Publicerades: 2018-02-15

Beskrivning av tjänst

Capio Geriatrik AB ingår i en av Europas privata vårdkoncerner, Capio AB och har verksamhet på Dalens sjukhus i Enskededalen samt i Saltsjöbaden. Vi bedriver den största geriatriska slutenvården i landet.

På Capio Geriatrik, Dalens sjukhus vårdar vi äldre patienter med bland annat infektioner, kardiovaskulära sjukdomar, diabetes, stroke och efter ortopedisk operation. Vi har även en palliativ enhet, en minnesmottagning, rehabmottagning och en ASIH-verksamhet. I Saltsjöbaden bedriver vi rehabilitering efter exempelvis thoraxoperation. Vi på Capio Geriatrik jobbar utifrån våra värderingar kvalitet, medkänsla och ansvar. Varje patient ska få den bästa vården och behandlingen, alla ska bli bemötta med respekt och hänsyn och vi tar ansvar för våra patienter uppgifter och varandra.

 

Arbetsuppgifter

Våra medicinska sekreterare jobbar verksamhetsnära med daglig kontakt med teamet kring patienten. Huvudsakliga arbetsuppgifter är journaldokumentation i Take Care, diagnos- och åtgärdsregistrering, utskrift av brev och intyg, post- och remisshantering och scanning samt annan administration kring patienten. Vi utför även flera kontrollerande arbetsuppgifter som säkerställer att vi håller hög kvalitet i vården.

Arbetsbeskrivning

Vi söker två sommarvikarier för arbete inom Capio Geriatrik under cirka 8 veckor sommaren 2018. Vi jobbar gentemot Sveriges största geriatriska slutenvård, ASIH, palliativ vårdavdelning, minnesmottagning och rehabiliteringsvård. Du kommer arbeta jämte flera erfarna medicinska sekreterare och har därmed goda chanser till kunskapsutbyte och kompetensutveckling under pågående arbete. Arbetet, som är förlagt kontorstid måndag till fredag, är omväxlande och stimulerande. I tjänsten ingår bland annat medicinsk dokumentation, remisshantering, kvalitetsregisteringar och övrigt administrativt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning eller som är under utbildning till medicinsk sekreterare och har gått minst två terminer. Kliniken är ISO certifierad, och att vara kvalitetsmedveten och noggrann är viktiga egenskaper. Du har goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi.  Du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vana vid journalsystemet Take Care är meriterande.

Övrig information

Om du inte har examen ännu är vi tacksamma om du bifogar ditt LADOK-utdrag. Ange gärna eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Intervjuer sker löpande. Timvikariat under hösten kan bli aktuellt.
Vi på Capio Geriatrik jobbar utifrån våra värderingar kvalitet, medkänsla och ansvar. Varje patient ska få den bästa vården och behandlingen, alla ska bli bemötta med respekt och hänsyn och vi tar ansvar för våra patienter uppgifter och varandra. Alla våra medicinska sekreterare har kontor på Dalens sjukhus, nära Globen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40 tim/v

Lön: Månadslön

Tillträde: 2018-06

Kontaktperson Capio

Annika Luthman, Tel:08-684 337 99

Facklig företrädare

Annetthé Knutsson, Vision, Tel:08-684 33 913

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare
Capio Vårdcentral Hovås
2019-03-11
Medicinsk sekreterare
Capio Vårdcentral Sävedalen
2019-03-07
Medicinsk sekreterare
Capio Vårdcentral Sävja
2019-03-03
Vårdadministratör
Capio Psykiatri, Linköping
2019-03-01
Vårdadministratör/läkarsekreterare
Capio Psykiatri Norrköping
2019-03-01
Vårdadministratör/Receptionist
Capio Vårdcentral Lidingö
2019-02-28
Medicinsk sekreterare till Capio Citykliniken Limhamn
Capio Citykliniken Limhamn
2019-02-28
Medicinsk sekreterare till Capio vårdcentral Haga
Capio Vårdcentral Haga
2019-02-18
Medicinsk sekreterare till Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
2019-02-17