Medicinsk sekreterare på Smärtkliniken

Sista ansökningsdag: 2018-05-23   

Publicerades: 2018-04-23

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

En av våra medicinska sekreterare, Charlotte, går vidare till nya utmaningar i form av studier och vi söker därför hennes efterträdare. Vi letar nu efter dig som är medicinsk sekreterare och vill arbeta med att ge service till patienter och behandlare inom öppenvård.

Smärtkliniken har två öppenvårdsmottagningar som tar emot remisser från hela länet för bedömning och rehabilitering av personer med komplexa, långvariga smärttillstånd och/eller utmattningssyndrom. Smärtrehabiliteringen arbetar i multimodala team från bedömning till avslutad rehabilitering. Smärtmottagningen har dessutom ytterligare två verksamhetsområden; postoperativ smärtbehandling och konsultverksamhet på sjukhusets slutenvårdsavdelningar.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som innebär att ha ansvar för det administrativa flödet tillsammans med övrig administrativ personal. Du får en variationsrik vardag då arbetsuppgifterna består av journalskrivning, receptions- och kassaarbete, telefonkontakt med patienter, administrativ service åt behandlare samt övriga sedvanligt förekommande uppgifter för medicinska sekreterare. Webbredaktörsuppgifter förekommer, framför allt att göra ändringar på klinikens intranät.

Vi är idag fem medicinska sekreterare och två administratörer som har ett gemensamt ansvar för vår administrativa verksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten och utgår från gruppens egna önskemål för bland annat bra arbetsmiljö, kompetensutveckling och en tydlig organisation. Du kommer att arbeta mitt i verksamheten och har ett nära samarbete med alla yrkesgrupper. Du roterar mellan olika arbetsuppgifter och kommer att ha möjligheten att vara med och påverka din arbetssituation och bidra utifrån dina intressen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, gärna med yrkeserfarenhet. Erfarenhet av receptionsarbete/kassatjänstgöring är meriterande.
Vana vid att handleda är också en merit och vi ser gärna att du gått en handledarutbildning.

Personliga egenskaper
Hos oss är det viktigt:

- att du är en lagspelare - att du har god anpassningsförmåga - att du är självgående, strukturerad och kreativ.

Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till patienter, arbetskamrater, andra yrkesgrupper och arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Du ska också ha ett intresse av att bidra till verksamhetens utveckling.

Du har en positiv grundinställning och delar Capios S:t Görans sjukhus värderingar;

Du är viktig – din åsikt gör skillnad Vi är nyfikna och modiga Vi vill alltid bli bättre

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Intervjuer sker löpande där vi berättar mer om vår arbetsgrupp - välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ewa Söderblom, Tel:08- 5870 3117

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare sommarvikariat
Capio Citykliniken Halmstad
2019-05-09
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Malmö Stortorget
2019-05-01
Medicinsk sekreterare till Capio Vårdcentral Hovshaga
Capio Vårdcentral Hovshaga
2019-04-27
Medicinsk sekreterare (sommarvikariat)
Capio Vårdcentral Vålberg/Grums
2019-04-21