Medicinsk sekreterare till Bröstcentrum Onkologi, Kirurgkliniken

Sista ansökningsdag: 2018-08-31   

Publicerades: 2018-07-30

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Inom Bröstcentrum på Capio S:t Görans Sjukhus finns vår specialinriktade Bröstmottagning och Mammografiavdelning. Hos oss finns en god samlad kompetens med bröstkirurger, plastikkirurg, onkologer, psykiater och en socionom samt specialiserade sjuksköterskor. Vårt huvuduppdrag är behandling av bröstcancer. Vi arbetar med patienten i fokus och har etablerat patient och närståenderådgivare.

Arbetsuppgifter
Vill du vara en del av ett nav i det administrativa flödet i ett patientfokuserat arbete? Där vi tillsammans bidrar till en god arbetsmiljö och arbetar för att göra rätt från början i det patientflöde vi alla ingår i? Då är den här tjänsten för dig! Vi utökar och söker nu en arbetskamrat som är intresserad av att arbeta med oss i vårt team på Bröstcentrum, onkologimottagningen. Som medicinsk sekreterare skriver du patientjournaler i journalsystemet Cambio Cosmic utifrån digital diktering med övriga uppgifter såsom DRG-registrering, faktureringsöversikt, kvalitetsregister mm där god service kring patientjournalen är i fokus.

Vi är idag 24 medicinska sekreterare och ska bli 25 som tillhör kirurgklinikens enhet för medicinska sekreterare. Vi finns tillgängliga på respektive avdelning/mottagning men med en gemensam chef. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten i den resursenhet vi är. Möjlighet finns att arbeta på distans en del av arbetstiden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Erfarenhet av DRG är meriterande men inte ett krav dock bör intresset för kodning av diagnoser och åtgärder finnas. Vi ser gärna dig som kan vara nyfiken på förändringar, serviceinriktad och självgående. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidare anställning. Heltid 39,5 timmar per vecka. Vi tillämpar flextid. Tjänsten tillträdes enligt överenskommelse.

Subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym erbjuds samtliga anställda.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 2018-08-31 till Marie Andersson

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Andersson, Enhetschef , Tel:08-58701344

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Pelarbacken söker medicinsk sekreterareför sommarvikariat
Capio Psykiatri
2019-04-20
Medicinsk sekreterare
Capio Lundby Närsjukhus
2019-04-19
Capio Söker medicinsk sekreterare till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-04-19
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Kristianstad
2019-04-19
Medicinsk sekreterare
Capio Lundby Närsjukhus
2019-04-15
Medicinsk sekreterare till Capio Novakliniken Gärsnäs
Capio Novakliniken Gärsnäs
2019-04-14
Medicinsk sekreterare
Capio Vårdcentral Vallby
2019-04-07
Medicinsk sekreterare till Clemenstorget i Lund
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget
2019-04-05
Medicinsk sekreterare
Capio Novakliniken Rydsgård
2019-03-31
Medicinsk sekreterare till Kirurgklinikens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-03-29