Medicinsk sekreterare till Capio Novakliniken Sjöbo

Sista ansökningsdag: 2018-06-19   

Publicerades: 2018-05-02

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Novakliniken Sjöbo är en välfungerande vårdcentral med ca 4 000 listade patienter. Hos oss hittar du förutom sedvanlig vårdcentral även barnmorskemottagning, BVC, tandvård och företagshälsa. Vi är ett glatt gäng som ser fram emot en ny arbetskamrat. Välkommen att söka!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en medicinsk sekreterare för arbete på vår vårdcentral. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Arbetet som medicinsk sekreterare är omväxlande och stimulerande. I tjänsten ingår medicinsk dokumentation, remisshantering och scanning. Dessutom ingår kassa- och receptionsarbete samt övriga administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi. Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård, men vi lägger stor vikt vid din personlighet och förmåga att se framåt. Du är objektiv och flexibel i ditt arbete och ser utveckling och "nytänk" som ett måste i vardagen. Vid intresse finns möjlighet att arbeta viss del hemifrån. Goda IT-kunskaper samt vana vid journalsystemet PMO är ett plus.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Vi använder oss av löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Strömblad, Tel:0705-090 387

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare till vårt glada gäng på Clemenstorget i Lund
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget Specialistmottagning
2019-02-19
Medicinsk sekreterare till Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
2019-02-17
Medicinsk sekreterare till vackra Strömstad
Capio Vårdcentral Strömstad
2019-02-16
Medicinsk sekreterare
Capio Lundby Närsjukhus
2019-02-14
Medicinsk sekreterare
Capio Göingekliniken Hässleholm
2019-02-10
Medicinska sekreterare till Medicinska sekreterarenheten
Medicinkliniken
2019-02-07
Poolsekreterare till Medicinska sekreterarenheten
Medicinkliniken
2019-02-07
Medicinsk sekreterare
Capio Movement AB
2019-01-31
Medicinsk sekreterare
Capio Novakliniken Gärsnäs
2019-01-28