Medicinsk sekreterare till Capio Vårdcentral Sävja

Sista ansökningsdag: 2018-05-05   

Publicerades: 2018-04-05

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Sävja är en medelstor vårdcentral belägen i ljusa fina lokaler. Vi finns i södra delen av Uppsala med goda busskommunikationer från centrum. Vi är totalt 36 medarbetare i 11 olika professioner som erbjuder ett komplett primärvårdsutbud till våra 9700 listade patienter. Vi har ett nära samarbete med kommunen på våra äldreboenden och i hemsjukvården och vi är en del av Sävjas Familjecentral och Ungdomsmottagning.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en medicinsk sekreterare för arbete på vår vårdcentral. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Arbetet som medicinsk sekreterare är omväxlande och stimulerande. I tjänsten ingår medicinsk dokumentation och flera administrativa uppgifter som t ex remisshantering. Dessutom ingår kassa- och receptionsarbete.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi. Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård och har goda IT-kunskaper. Vana vid journalsystemet Cosmic är meriterande.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Staffan Anderberg, Tel:072-393 53 70

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinska sekreterare till Medicinska sekreterarenheten
Medicinkliniken
2018-06-25
Capio Läkarhus Lysekil söker Medicinsk sekreterare
Capio Läkarhus Lysekil
2018-06-21
Medicinsk sekreterare - Capio Vårdcentral Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2018-06-21
Medicinsk sekreterare till Capio Novakliniken Veberöd
Capio Novakliniken Veberöd
2018-06-17
Medicinsk sekreterare sökes till Ätstörningscenter
Capio Ätstörningscenter AB, Stockholm
2018-06-14
Medicinsk sekreterare till Capio Citykliniken Landskrona
Capio Citykliniken Landskrona
2018-06-11
Medicinsk sekreterare till Capio Novakliniken Rydsgård
Capio Novakliniken Rydsgård
2018-06-07
Medicinsk sekreterare till Capio Novakliniken Sjöbo
Capio Novakliniken Sjöbo
2018-06-02
Läkarsekreterare/receptionist
Capio Medocular AB
2018-05-31
Medicinska sekreterare till vårdcentraler i sydöstra Skåne
Capio Närsjukvård Region Syd Öst
2018-05-27