Medicinsk sekreterare till Kirurgkliniken, slutenvård

Sista ansökningsdag: 2017-12-08   

Publicerades: 2017-11-13

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

 

Vill du vara en del av ett nav i det administrativa flödet i ett patientfokuserat arbete? Där vi tillsammans bidrar till en god arbetsmiljö och arbetar för att göra rätt från början i det patientflöde vi alla ingår. Då är den här tjänsten för dig! Vi söker nu en arbetskamrat som är erfaren och intresserad av att arbeta hos oss. Som medicinsk sekreterare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att skriva journaler, brev och intyg, remisshantering, kvalitetregister, ansvara för DRG-registrering mm i journalsystemet Cambio Cosmic.

 Inom slutenvården är vi fem medarbetare som finns tillgängliga på avdelningarna och har gemensamt ansvar för att ge service till verksamheten. Vi tillhör enheten Medicinska sekreterare på Kirurgkliniken med 23 medarbetare och har en gemensam chef. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten i den resursenhet vi är.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har erfarenhet av avdelningsarbete.  Utbildning i diagnosklassificering är meriterande men inte ett krav, dock bör kunskap finnas för kodning av diagnoser och åtgärder då vi bistår läkarna med detta. Vi ser gärna dig som kan vara nyfiken på förändringar, serviceinriktad och självgående. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Heltid 39,5 timmar per vecka. Tjänsten tillträdes enligt överenskommelse. Vi tillämpar flextid.

Subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym erbjuds samtliga anställda.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 2017-12-08 till Marie Andersson, marie.andersson@capiostgoran.se

Kontaktpersoner
Har du några frågor är du välkommen att kontakta;

 Marie Andersson, Enhetschef
Telefon: 08-5870 1344Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 39,5 timmar per vecka

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Andersson/Enhetschef, Tel:08-5870 1344

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare sommarvikariat
Capio Citykliniken Halmstad
2019-05-09
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Malmö Stortorget
2019-05-01
Medicinsk sekreterare till Capio Vårdcentral Hovshaga
Capio Vårdcentral Hovshaga
2019-04-27