Medicinsk sekreterare till Kirurgklinikens vårdavdelningar

Sista ansökningsdag: 2019-03-29   

Publicerades: 2019-03-05

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Vår fina arbetskamrat Anita går i pension och vi söker nu hennes efterträdare!

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del av ett nav i det administrativa flödet i ett patientfokuserat arbete? Där vi tillsammans bidrar till en god arbetsmiljö och arbetar för att göra rätt från början i patientflödet? då är den här tjänsten för dig! Vi söker nu en arbetskamrat som är intresserad av att arbeta hos oss. Som medicinsk sekreterare inom slutenvården är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att skriva journaler, brev och intyg, kvalitetsregister, ansvara för DRG-registrering mm i journalsystemet Cambio Cosmic.

 Inom slutenvården är vi fyra medarbetare som finns tillgängliga på våra avdelningar och har gemensamt ansvar för att ge service till verksamheten. Vi tillhör enheten Medicinska sekreterare på Kirurgkliniken med 25 medarbetare och har en gemensam chef. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten i den resursenhet vi är.

 Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Utbildning i diagnosklassificering är meriterande men inte ett krav, dock bör kunskap och intresse finnas för kodning av diagnoser och åtgärder då vi bistår läkarna med detta. Vi ser gärna dig som kan vara nyfiken på förändringar, serviceinriktad och självgående. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 39,5 h/vecka

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Andersson, Enhetschef , Tel:08-58701344

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
Capio Specialistvård Motala
2019-05-25
Medicinsk sekreterare
Capio Lundby Närsjukhus
2019-05-25
Medicinsk sekreterare, timanställning
Capio Lundby Närsjukhus
2019-05-17
Medicinsk sekreterare sommarvikariat
Capio Citykliniken Halmstad
2019-05-09
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Malmö Stortorget
2019-05-01
Medicinsk sekreterare till Capio Vårdcentral Hovshaga
Capio Vårdcentral Hovshaga
2019-04-27