Medicinsk sekreterare till Prostatacancercentrum/onkologisk mottagning tarm

Sista ansökningsdag: 2018-02-07   

Publicerades: 2018-01-15

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifter
Vill du vara en del av ett nav i det administrativa flödet i ett patientfokuserat arbete? Där vi tillsammans bidrar till en god arbetsmiljö och arbetar för att göra rätt från början i det patientflöde vi alla ingår i? Då är den här tjänsten för dig! Vi söker nu en arbetskamrat som är intresserad av att arbeta med oss på Prostatacancercentrum och onkologisk mottagning tarm. Som medicinsk sekreterare skriver du patientjournaler i journalsystemet Cambio Cosmic utifrån digital diktering med övriga uppgifter såsom DRG-registrering, faktureringsöversikt, kvalitetsregister mm där god service kring patientjournalen är i fokus.

Vi är idag 24 medicinska sekreterare som tillhör kirurgklinikens enhet för medicinska sekreterare. Vi finns tillgängliga på respektive avdelning/mottagning men med en gemensam chef. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten i den resursenhet vi är. Möjlighet finns att arbeta på distans en del av arbetstiden.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Erfarenhet av DRG är meriterande men inte ett krav, dock bör intresset för kodning av diagnoser och åtgärder finnas. Vi ser gärna dig som kan vara nyfiken på förändringar, serviceinriktad och självgående. Intresse för utvecklingsarbete i Vårdnära system är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidare anställning. Heltid 39,5 timmar per vecka. Vi tillämpar flextid. Tjänsten tillträdes enligt överenskommelse.

Subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym erbjuds samtliga anställda.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Kontaktpersoner
Har du några frågor är du välkommen att kontakta; Marie Andersson, Enhetschef
Telefon: 08-5870 1344

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Andersson/Enhetschef, Tel:08-5870 1344

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare sommarvikariat
Capio Citykliniken Halmstad
2019-05-09
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Malmö Stortorget
2019-05-01
Medicinsk sekreterare till Capio Vårdcentral Hovshaga
Capio Vårdcentral Hovshaga
2019-04-27