Medicinska sekreterare till Skrivbyrån, Göteborgskontoret

Sista ansökningsdag: 2018-08-03   

Publicerades: 2018-05-28

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio skrivbyrå skriver för ett 30-tal enheter inom Capio Närsjukvård, Capio Specialistvård och Psykiatri . Våra kunder är vårdcentraler, BUMM, specialistmottagningar och psykiatrimottagningar. Här är varje sekreterare huvudansvarig för en större- eller flera mindre enheter. Vi skriver ut dikterade ljudfiler i journalen i de olika enheternas journalsystem. Våra kontor är belägna på Södermalm Stockholm och Kvillebäcken Göteborg. Vi sitter i anslutning till vårdmottagningar men i separat kontorsmiljö. Då vi sitter avskilda från vårdenheterna så störs vi inte av andra arbetsuppgifter såsom, reception, bokning, skanning eller posthantering. Tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Vi tillämpar 30 timmars arbetsvecka, det räknas som är heltid hos oss. Du har stor möjlighet att lägga ett önskeschema som går att ändra vid behov. Vi har flextid och friskvårdsbidrag. Månadslön. Tycker du att detta låter intressant och har de rätta kvalifikationerna? Då vill vi gärna träffa dig. Välkommen med din ansökan!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi expanderar och söker nu en medicinska sekreterare till vårt kontor i Göteborg. Kontoret är nyetablerat och vi önskar att det växer sig större och starkare, vill du vara med?

Kontoret i Göteborg drivs i samarbete med kontoret i Stockholm, som har 10 års erfarenhet av skrivning på distans, som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Arbetet som medicinsk sekreterare hos oss är ett renodlat skrivarbete. Du kommer att vara ansvarig för en eller flera små enheter men ingå i en sekreterargrupp som du både stöttar men även får hjälp utav.

Heltidsarbete hos oss är 30 timmar per vecka med generösa flextider och möjlighet att till stor del lägga sitt eget arbetsschema. Tjänsten bygger på hemarbete och arbete på kontor.  

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi. Tidigare erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare/läkarsekreterare är ett krav, minst 3 år. Vi ser gärna att du har skrivit inom primärvård och/eller specialistvården samt har goda IT-kunskaper. Vana vid flera journalsystem och framför allt Webdoc, Cambio Cosmic eller TakeCare  är meriterande.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Vid frågor kontakta Jenny Hillbo mejlledes på jenny.hillbo@capio.se

Intervjuer och tillsättning av tjänster kommer börja tidigast 2018-08-03, kom gärna in med din ansökan innan dess.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 30h, 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Fortlöpande

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare sommarvikariat
Capio Citykliniken Halmstad
2019-05-09
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Malmö Stortorget
2019-05-01
Medicinsk sekreterare till Capio Vårdcentral Hovshaga
Capio Vårdcentral Hovshaga
2019-04-27