Medicinteknisk ingenjör

Sista ansökningsdag: 2018-09-09   

Publicerades: 2018-08-08

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag med tillgång till ett gratis gym på sjukhusområdet. Du får tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via sjukhusets avtal med Benify.

Beskrivning av tjänst

Medicintekniska avdelningen (MTA) består idag av 12 ingenjörer. Vi utför service och underhåll av medicinteknisk utrustning på sjukhusets olika kliniker och har även externa serviceåtaganden mot närliggande sjukvårdsområden och privata vårdgivare.

MTA behöver förstärkas med dig som vill arbeta med underhåll, kvalitetssäkring och anskaffning av medicinteknisk utrustning inom området elektromedicin på vårdavdelningar och mottagningar.

Du kommer att arbeta såväl på sjukhuset som hos våra externa kunder. Det senar innebär resor inom Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att praktiskt arbeta med medicinteknisk utrustning vad gäller ankomstkontroll, akut och förebyggande underhåll samt användarhandledning. Vi tänker oss att dina utrustningsområden kan vara patientövervakning, ekg och defibrillatorer.

Till arbetsuppgifterna hör även teknisk rådgivning till vårdverksamheter, stöd vid inköp, projektdeltagande samt delaktighet i verksamhetens förbättringsarbete. Vi samarbetar också med andra verksamheter inom sjukhuset såsom IT, Fastighet&Säkerhet och Inköp. Beroende på kompetens och erfarenhet kan det bli aktuellt med andra arbetsuppgifter inom t ex kvalitetsarbete eller systemförvaltning.

Kvalifikationer:

Du bör vara högskoleingenjör med medicinteknisk inriktning eller ha annan utbildning som tillsammans med praktisk erfarenhet ger motsvarande kompetens.

Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta som ingenjör inom medicinsk teknik på sjukhus eller hos leverantör.

Vi ser gärna att du är certifierad medicinsk ingenjör.

Erfarenhet av kvalitetsarbete är en fördel. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt behärska engelska då all servicedokumentation och vissa utbildningar är på engelska.

Du måste ha god samarbetsförmåga men ska även kunna arbeta självständigt.

Du måste ha en hög serviceberedskap och kunna möta kunder och hantera akuta problem på ett bra sätt.

Då arbetet innebär patientkontakter ska du ha känsla för patientens integritet och situation.

Körkort B fordras.

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid, 40 tim/v

Tillträde: Tjänsten kan tillträdas efter överenskommelse

Ytterligare upplysningar lämnas av: Medicinteknisk chef Måns Ulfsparre, tel 08-58 70 1384, mans.ulfsparre@capiostgoran.se

Facklig företrädare är Jessica Palmqvist, Sveriges Ingenjörer, tel 08-58 70 1590, jessica.palmqvist@capiostgoran.se

Välkommen med Din ansökan och meritförteckning senast den 9 september 2018.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Måns Ulfsparre/Medicinteknisk chef, Tel:08-58 70 1384

Facklig företrädare

Jessica Palmqvist/Sveriges Ingenjörer, Tel:08-58 70 1590

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.