Medicinteknisk ingenjör

Sista ansökningsdag: 2018-11-25   

Publicerades: 2018-10-29

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Medicintekniska avdelningen (MTA) består idag av 12 ingenjörer. Vi utför service och underhåll av medicinteknisk utrustning på sjukhusets olika kliniker och har även externa serviceåtaganden mot närliggande sjukvårdsområden och privata vårdgivare.

På grund av en medarbetare som ska gå i pension, behöver MTA förstärkas med dig som vill arbeta med underhåll, kvalitetssäkring och anskaffning av medicinteknisk utrustning inom området elektromedicin på vårdavdelningar, mottagningar och våra externa kunder.

Du kommer att arbeta såväl hos våra externa kunder som på sjukhuset. Arbetet med externa kunder innebär resor inom Stockholmsområdet.

 

Arbetsuppgifter:

Du kommer att praktiskt arbeta med medicinteknisk utrustning vad gäller ankomstkontroll, akut och förebyggande underhåll samt användarhandledning. Vi tänker oss att dina utrustningsområden kan vara infusionspumpar samt de utrustningar som finns hos våra externa kunders mottagningar och avdelningar.

Till arbetsuppgifterna hör även teknisk rådgivning till vårdverksamheter, stöd vid inköp, projektdeltagande samt delaktighet i MTAs förbättringsarbete. Vi samarbetar också med andra verksamheter inom sjukhuset såsom IT, Fastighet&Säkerhet och Inköp.

 

Kvalifikationer:

Du bör vara ingenjör med medicinteknisk inriktning eller ha annan utbildning som tillsammans med praktisk erfarenhet ger motsvarande kompetens.

Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta inom medicinsk teknik på sjukhus eller hos leverantör.

Vi ser gärna att du är certifierad medicinsk ingenjör. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt behärska engelska då all servicedokumentation och vissa utbildningar är på engelska.

Du måste ha god samarbetsförmåga men ska även kunna arbeta självständigt.

Du måste ha en hög serviceberedskap och kunna möta kunder och hantera akuta problem på ett bra sätt.

Då arbetet innebär patientkontakter ska du ha känsla för patientens integritet och situation.

Körkort B fordras.

 Ytterligare upplysningar lämnas av:

Medicinteknisk chef Måns Ulfsparre, tel 08-58 70 1384, mans.ulfsparre@capiostgoran.se                     

Facklig företrädare är Jessica Palmqvist, Sveriges Ingenjörer, tel 08-58 70 1590, jessica.palmqvist@capiostgoran.se                 

 

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilken kan medföra att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40 tim/vecka

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Måns Ulfsparre, Medicinteknisk chef, Tel:08-58701384

Facklig företrädare

Jessica Palmqvist, Sveriges Ingenjörer, Tel:08-58701590, jessica.palmqvist@capiostgoran.se

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.