Nattsjuksköterska till Infektionssektionen på Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2018-04-15   

Publicerades: 2018-03-19

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Avdelning 21-22 tillhör infektionssektionen och har 41 vårdplatser fördelade på 33 infektionsplatser och 8 internmedicinska vårdplatser med inriktning endokrinologi.

Arbetsuppgifter
Är du en sjuksköterska som önskar skaffa dig en spetskompetens inom infektionssjukvård eller inom endokrinologi? Då kan den här tjänsten vara något för dig! Vi på infektionssektionen avdelning 21-22 mitt i centrala Stockholm kan erbjuda kontinuerlig kompetensutveckling med både interna utbildningar och högskoleutbildningar. Vi satsar på dig och din utveckling! Här på avdelningen arbetar vi i tvärprofessionella team där patientens omhändertagande och planering är i centrum allt för att ge patienten bästa möjliga vård både under och efter vårdtiden. Vi bedriver även kontinuerligt utvecklings- och kvalitetsarbete för att förbättra vården samt arbetsmiljön.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med tidigare vårderfarenhet. Vidare trivs du med att arbeta i team och sätter alltid patienten i fokus. Därtill är du lösningsfokuserad och har en positiv inställning.

Vårt erbjudande
Vi vill att du skall känna att du gör dina roligaste år i din karriär hos oss och tycker att det är avgörande att du trivs och mår bra, även utanför arbetet. Därför har du såklart ett friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerad träning samt tillgång till gratis personalgym på sjukhusområdet. Du har också som anställd hos oss tillgång till en mängd olika personalförmåner via Benify där du kan göra dina egna val och välja de förmåner som passar dig bäst, t ex bl a beställa årskort på SL och betala månadsvis på din lön. Du kan även beställa exempelvis ögonlaseroperation, middagsmat och ta del av erbjudanden på försäkringar och hushållsnära tjänster. Du får också tillgång till många rabatter på varor och tjänster från flera marknadsledande företag runt om i Sverige, t ex hyra bil, flygbiljetter, färg hemelektronik och upplevelser.

Välkommen att ringa för att veta mer om tjänsten eller om du vill komma hit och hospitera.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid, mestadels nattjänstgöring i S:t Görans Poängmodell alternativt endast natt med nattillägg.

Sista ansökningsdag är 20180415 men vi gör urval och intervjuar löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan dess. Varmt välkommen med din ansökan!

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Britt-Marie Odsvall, Vårdenhetschef, Tel:08-58702526

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas med oss som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran!
Hjärtkliniken
2019-03-10
Vårdenhetschef sökes till hjärtsvikt och vitieflödet, Hjärtkliniken
Executive
2019-01-13
Sjuksköterska och vill arbeta med arytmipatienter och pacemakeroperation?
Hjärtkliniken
2019-01-06
Två vårdenhetschefer till Ortopedkliniken
Executive
2019-01-06
Sjuksköterskor till MAVA
Akutmedicinska kliniken
2019-01-03
Sjuksköterska till Endoskopicentrum
Medicinkliniken
2018-12-16