Nattsjuksköterska till MAVA

Sista ansökningsdag: 2018-06-30   

Publicerades: 2018-06-01

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Välkommen till en klinik med stora utvecklingsmöjligheter!

Vi är en arbetsplats där du kan växa i din profession då vi erbjuder interna och externa utbildningar. Här finns det också möjlighet till din egna kompetensutveckling och bidra till att utveckla verksamheten inom olika ansvarsområden. Vi har tre flöden (MAVA, BSE och IMA) som bidrar till att du har en naturlig och bred kompetensutveckling inom kliniken.  

Vi är ett växande sjukhus med en känsla av korta beslutsvägar. Vi har ett gott samarbete mellan avdelningar, kliniker och professioner. Vi arbetar för snabb handläggning och undersökning för att ge en värdeskapande vårdtid.

MAVA består av två avdelningar med totalt 32 vårdplatser. Dessa är fördelade på tre flöden, MAVA, BSE och IMA.

MAVA är en medicinsk akutvårdsavdelning för patienter med förväntat kort vårdtid. Vi vårdar patienter med varierande medicinskt- och omvårdnadsbehov, brett spektrum med allt från unga till multisjuka äldre som insjuknat akut. 

Vi har möjlighet att arytmiövervaka patienterna. Det finns 20 telemetriplatser sammanlagt. 

BSE (Bröstsmärtsenheten) är ett flöde som består av fyra vårdplatser. Här vårdar vi patienter med akut påkommen bröstsmärta som har behov av ischemiövervakning. Enheten har ett förväntat högt flöde med snabba in- och utskrivningar samt nära samarbete med HIA och angiolab. Vi utför arbetsprov på avdelningen.

IMA(IMA=intermediärvårdsavdelning) med 4 vårdplatser där vi vårdar patienter med ett ökat övervakningsbehov. Alla platserna är utrustade med non invasiv ventilator (NlV). Vi behandlar patienter med vasoaktivt stöd samt mäter kontinuerligt invasivt blodtryck via artärkateter när behov finns. På IMA har vi som sjuksköterskor möjlighet att använda ultraljud som hjälpmedel. Vi har ett nära samarbete med IVA.


Vi söker nu legitimerade sjuksköterskor till MAVA för tillsvidareanställning.

Du har stor möjlighet att växa in i din profession och bredda din kompetens med stöd av dina chefer och kollegor. Vi vill utveckla och utmana dig och ta vara på dina ambitioner, erfarenhet och kompetens. 

Vi söker dig vill arbeta med patienten i fokus och värdesätter din omvårdnadskompetens. Du ska trivas med att arbeta i team tillsammans med andra professioner.

Rollen är en heltidstjänst och du får nattillägg utöver ob-ersättning. Arbetstiden är 34,33 timmar per vecka.

Vi gör urval och intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas enligt sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 34,33 timmar per vecka

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catrin Bergler/Vårdenhetschef, Tel:08-58703033

Charlotta Paulsson/Vårdenhetschef, Tel:08-58702997

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska till Hjärtintensiven samt Angio/PCI-lab
Hjärtkliniken
2018-12-24
Utvecklas som sjuksköterska på Hjärtkliniken!
Hjärtkliniken
2018-12-17
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2018-11-30
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2018-11-30
Var med och bygg upp en vård i toppklass!
Medicinkliniken
2018-11-25
Sjuksköterska till Endoskopicentrum
Medicinkliniken
2018-11-18
Nattsjuksköterska till Infektionsavdelningen
Medicinkliniken
2018-11-18
Nattsjuksköterskor till akutmottagningen Capio S:t Görans Sjukhus
Akutkliniken
2018-11-18
Sjuksköterska till Prostatacancercentrums mottagning, PCC
Kirurgkliniken
2018-11-16