Nattsjuksköterska till medicinavdelning 20

Sista ansökningsdag: 2018-05-11   

Publicerades: 2018-04-20

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Vi söker sjuksköterskor som drivs av ett utvecklingsintresse och som uppskattar att ta sig an nya utmaningar. Med både interna och externa utbildningar samt mentorskap ger vi dig möjligheterna att utvecklas i din roll som sjuksköterska, oavsett om du är nyexaminerad eller erfaren. Med flera patientflöden erbjuder vi dig möjligheten att bredda din kunskap och kompetens samtidigt som möjligheten finns att utveckla sin spetskompetens inom ett specifikt flöde.


Vilka är avdelning 20?
Vi är en medicinavdelning med 24+3 vårdplatser där 3 platser är till för våra elektiva patienter. Vi bedriver vård inriktat mot Lungmedicin, hematologi och gastroenterologi. På A-sidan har vi 14 vårdplatser inom gastroenterologi och på B-sidan har vi 12 platser där vård inom hematologi och lungmedicin bedrivs.

Lungmedicin – Här vårdar vi patienter med olika typer av respiratoriska svikter. Patienter som behöver ventilator och thoraxdränage är vanligt förekommande. Här blir du snabbt bekväm med att hantera ventilatorer och handhavande av olika typer av thoraxdränage. Som sjuksköterska inom lungmedicin hos oss får du delegering på att själv ta blodgaser för att säkerställa en patientsäker och god vård dygnet runt. Möjligheter för utveckling inom lungmedicin är t.ex. att Assistera vid bronkoskopi som vi gör löpande.

Hematologi – Inom vårt hematologiska flöde vårdar vi patienter med olika typer av sjukdomar inom de blodbildande och lymfatiska systemen. Olika typer av anemier, lymfom och myelom är vanligt förekommande sjukdomar här. Som sjuksköterska inom vårt hematologiska flöde vårdar du t ex neutropena patienter och patienter som genomgår cytostatikabehandlingar. Här får du även möjligheten att utveckla din spetskompetens genom att själv administrera och ge cytostatika.

Gastroenterologi –  Utredning och behandling av mag-tarmsjukdomar samt lever är de vi vårdar inom vårt gastroenterologiska flöde. Inflammatoriska tarmsjukdomar, blödning i mag- och tarmkanalen samt leversjukdomar är vanligt förekommande. Som sjuksköterska inom gastro handhar du ascitesdränage och ger immunsuppresiva behandlingar. En leversviktsmottagning är under uppbyggnad.

Hos oss arbetar vi tvärprofessionellt i team där du som sjuksköterska är en i teamet tillsammans med undersköterskor, läkare, paramedicin och kuratorer. Vi har även effektiviserat rondstrukturen där vi arbetar med flera kortare avstämningar för att vi alla ska få mer tid hos patienterna. Så är du en sjuksköterska som vill ta nästa steg i karriären och är redo för nya utmaningar ska du inte tveka på att söka till oss! Hos oss finns det möjlighet att hospitera samt träffa våra sjuksköterskor som kan berätta mer om oss och avdelning 20.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och med intresse för våra patientflöden. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, vilja att utvecklas och bedriva god omvårdnad. Du bör uppskatta teamarbete men också besitter förmågan att vara självständig och vara beslutsfattande.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder friskvårdsbidrag och möjlighet till subventionerad träning samt tillgång till gratis personalgym på sjukhusområdet. Du har också som anställd hos oss tillgång till en mängd olika personalförmåner via Benify där du kan göra dina egna val och välja de förmåner som passar dig bäst, t ex bl a beställa årskort på SL och betala månadsvis på din lön mm.

Välkommen att ringa för att veta mer om tjänsten eller om du vill komma hit och hospitera.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid, mestadels nattjänstgöring i S:t Görans Poängmodell alternativt endast natt med nattillägg.

Vi gör urval och intervjuar löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan dess. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kerstin Glockner, Vårdenhetschef, Tel:08-5870 3074

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-21
Gastrosjuksköterska - Vill du bli en del av framtidens öppenvård?
Medicinkliniken
2019-04-21
Omvårdnadsledande sjuksköterska på akutvårdsavdelning, AVA 37.
Akutkliniken
2019-04-21
SOMMAR - sjuksköterskor till AVA
Akutkliniken
2019-04-14
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-04-07
Sjuksköterskor med erfarenhet av hematologi och onkologi
Medicinkliniken
2019-03-31
Nattsjuksköterska till MAVA
Akutmedicinska kliniken
2019-03-24
Sjuksköterska till avd 20/21B
Medicinkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till Hjärtkliniken
Hjärtkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterska med cytostatikavana till onkologisk dagvårdsavd
Kirurgkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterska till endoskopimottagningen
Medicinkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till Neurologiska kliniken
Neurologiska kliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till MAVA
Akutmedicinska kliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till avd 20/21B på Medicinkliniken
Medicinkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till Infektionskliniken
Medicinkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till Akutmottagningen
Akutkliniken
2019-03-24
SOMMAR - sjuksköterskor till Kirurgklinikens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-03-24