Ögonsjuksköterska / Optiker med magisterexamen

Sista ansökningsdag: 2018-06-30   

Publicerades: 2018-06-11

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Medocular, grundat 1986, är ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag med kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Eslöv, Jönköping och Uppsala samt samarbetsfilialer i Örebro , Falun och Sundsvall. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrskirurgi och synfelskirurgi.

Capio Medocular har funnits i Malmö sedan 2000 och bedriver gråstarrkirurgi och ögonmottagning via avtal med Region Skåne. För delar av denna verksamhet har vi även filialer i Lund och Eslöv. Förutom det så har vi privata patienter och utför även synfelsoperationer.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Ögonsjuksköterska eller optiker med magisterexamen/motsv. med erfarenhet av/intresse för refraktiv verksamhet.

Arbetsuppgifter

Arbete med refraktiva undersökningar och information före och efter synfelskirurgi och kataraktoperation. Undersökningar inför besök hos läkare. Som ögonsjuksköterska även telefonrådgivning, egna mottagningar samt arbetsuppgifter i samband med ögonoperationer.

Kvalifikationer

Leg ögonsjuksköterska / sjuksköterska med erfarenhet från ögonsjukvård alt. optiker med magisterexamen. Tidigare erfarenhet av refraktiva undersökningar i samband med synfelsbehandlingar/operationer är meriterande.VillkorAnställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ingela Nilsson, Tel:0709-565460

Patrik Svensson, Tel:0709-565454

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Medocular söker Ögonsjuksköterska/Operationssjuksköterska
Capio Medocular AB
2019-03-22
Capio Medocular söker Undersköterska och vårdadministratör
Capio Medocular AB
2019-03-22