Ögonsjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2018-08-05   

Publicerades: 2018-07-02

Om oss

Capio Läkargruppen AB är ett specialistsjukhus beläget centralt i Örebro. Vi tar årligen emot ca 80 000 patienter. Här finns även vaccinationsmottagning och företagshälsovård. Värderingarna medkänsla, kvalitet och ansvar präglar verksamheten och vår vision är att vara den bästa servicegivaren i Sverige inom hälso- och sjukvård. Läs mer om oss på www.capiolakargruppen.se

Beskrivning av tjänst

Ögonsjuksköterska

Vi växer och söker en ögonsjuksköterska till vårt ögonteam. Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus. Arbetet är dagtid och du har möjlighet att påverka arbetstiden. Tjänsten består av arbete på mottagning, egen sköterskemottagning och operation. I nuläget bedriver vi operativ verksamhet med inriktning mot kataraktkirurgi och ögonlockskirurgi.

Du arbetar i team tillsammans med erfarna ögonläkare, undersköterskor och medicinska vårdadministratörer. I teamet är det nära mellan beslut och handling och du får stöd i att ge patienterna den höga medicinska kvaliteten och servicen vi står för. Vi har ett gott samarbete med Region Örebro län. 

På ögonmottagningen/ögonoperation så utreder vi, behandlar och opererar ögonsjukdomar.

Kataraktkirurgi (grå starr)
Ögonlockskirurgi
Glaukombehandling (grön starr)
Allmän ögonsjukvård
Olika laserbehandlingar

Vi behandlar inte barn under 15 år och inte skelningsproblematik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistkompetens inom ögon och som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet. Du ska ha varit specialist i några år och är van att arbeta självständigt. Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens.

Vi undanber oss kontakt från rekrytering/bemanningsföretag.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt ök

Lön: Enligt ök

Tillträde: Enligt ök

Kontaktperson Capio

Gunilla Boström / Careunit chef, Tel:019-159514

Fredrik Jansson / HR-Chef, Tel:072-1426880

Facklig företrädare

Carina Bjaaland, Vårdförbundet, Tel:019-217923

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.