Ögonsjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2018-01-31   

Publicerades: 2017-12-07

Om oss

Capio Medocular, grundat 1986, är ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag med kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Eslöv, Jönköping och Uppsala samt samarbetsfilialer i Örebro , Falun och Sundsvall. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrskirurgi och synfelskirurgi.

Capio Medocular grundades 1986 i Uppsala. Kliniken i Uppsala är fortfarande Capio Medoculars huvudkontor. Våra verksamhetsområden är medicinsk ögonmottagning, gråstarroperationer samt synfelsoperationer. I Uppsala arbetar vi till största del på uppdrag från landstinget i Uppsala län samt Gävleborgs län. Förutom det så har vi även privata patienter. Vi har centralt belägna lokaler på Stora Torget.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Som Sveriges  äldsta privata ögonklinik är vi mycket populära när det gäller både gråstarrsoperationer och synkorrigeringar. Vi söker därför en ögonsjuksköterska till vår kataraktverksamhet och mottagning i Uppsala. Kliniken är belägen centralt på Stora Torget och är nyrenoverad sedan i somras.

Arbetsuppgifter

Våra ögonsjuksköterskor arbetar med varierande uppgifter så som alla förekommande arbetsuppgifter vid kataraktoperationer mycket beroende av egna preferenser. Det kan också bli aktuellt att arbeta med förundersökningar och efterkontroller samt att arbeta som mottagningssköterska om intresse finns. Vi är mycket flexibla och prioriterar medarbetarnas egna intresse för arbetsuppgifter och utveckling enligt devisen "rätt person på rätt plats".

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg ögonsjuksköterska eller innehar motsvarande kompetens.

Villkor

Tillsvidareanställning 80-100% efter eget önskemål

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: snarast eller enl ök

Kontaktperson Capio

Eva Malm tf enhetschef, Tel:+46709565411

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.