Ögonsjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2018-01-22   

Publicerades: 2017-12-22

Om oss

Capio Medocular, grundat 1986, är ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag med kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Eslöv, Jönköping och Uppsala samt samarbetsfilialer i Örebro , Falun och Sundsvall. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrskirurgi och synfelskirurgi.

Globen Ögonklinik bildades 1995 och utför över 50 000 patientbesök varje år. Vi har för närvarande 10 verksamma ögonspecialister och 5 ortoptister och totalt har bolaget ca 50 medarbetare. Sedan starten har vi levererat högkvalitativ ögonsjukvård via vårt avtal med Stockholms läns landsting och nu ingår vi i det fria vårdvalet Förutom vår stora mottagningsverksamhet så utför vi även gråstarroperationer, synfelsbehandlingar och polikliniska operationer vilket innebär att vi genomför närmare 6 000 operationer årligen. Vi är ISO certifierade för både kvalitet och miljö och är numera en del av Capio Medocular.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi kan nu erbjuda dig ett intressant och utvecklande arbete på Capio Globen ögonklinik i Skärholmens centrum, som är en av fyra klinker i Stockholm. Vi håller öppet måndag t.o.m. fredag dagtid och bedriver då sedvanlig mottagningsverksamhet samt utför polikliniska operationer på uppdrag av landstinget. Kliniken är alltid bemannad med specialistläkare inom ögonsjukvård.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. egen mottagning, diabetesscreening, assistans vid operation, synfältsundersökningar samt andra sysslor relaterade till generellt mottagningsarbete.

Kvalifikationer

Du är utbildad ögonsjuksköterska med erfarenhet av diabetesscreening. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker nu en kompetent och engagerad medarbetare. Som person är du positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat samt till att utveckla verksamheten. Du är ansvarstagande och strukturerad och trivs både med självständigt arbete såväl som teamarbete. Du har god empatisk förmåga och det är essentiellt för dig att varje enskild patient får bästa tänkbara bemötande utifrån behov.

 

Villkor

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och som anställd får du en privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Parkeringsplats finns om så önskas.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100% eller enl. överenskommelse

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Daniel Magnusson, Tf. Verksamhetschef, Tel:0768-953725

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.