Ögonsjuksköterska/operationssjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2018-01-16   

Publicerades: 2017-12-18

Om oss

Capio Medocular, grundat 1986, är ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag med kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Eslöv, Jönköping och Uppsala samt samarbetsfilialer i Örebro , Falun och Sundsvall. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrskirurgi och synfelskirurgi.

Capio Medocular har funnits i Stockholm sedan 1991, de första tio åren hette vi Strandvägskliniken. Våra verksamhetsområden är medicinsk ögonmottagning, gråstarroperationer samt synfelsoperationer. I Stockholm arbetar vi till största del på uppdrag från landstinget med gråstarroperationer och ögonmottagning. Förutom det så har vi även privata patienter, inte minst för synfelsoperationerna. Vi har nyrenoverade lokaler på Östermalmsgatan.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning: Som ögonsjuksköterska/operationssjuksköterka på Capio Medocular lägger du stort fokus på bemötande och hög servicenivå till våra patienter/kunder. Du kommer att jobba i ett härligt team som har kul på jobbet. Arbetsuppgifter: sedvanliga arbetsuppgifter för ögon - och operationssjuksköterska bl.a assistera vid katarakt-och refraktiva operationer.Kvalifikationer: vi söker dig med adekvat utbildning och gärna erfarenhet från ögonsjukvård.Villkor: Vi är anslutna till Vårdföretagarna och du får en privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidragAnställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Tillsvidareanställning

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Marita Erlingson, Tel:070-4449200

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.