Operationsbokare till Kirurgkliniken på Capio S:t Görans sjukhus

Sista ansökningsdag: 2019-02-03   

Publicerades: 2019-01-03

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Är du legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av kirurgi och/eller urologi? Gillar du att lägga pussel eller är du en mästare på tetris? Vår kollega går i pension under nästa år och vi söker därför en ny operationsbokare.

Operationsbokningen är en central och viktig funktion på sjukhuset där alla patienter som ska opereras elektivt schemaläggs i våra operationssalar. Funktionen tillhör Kirurgkliniken och rapporterar till klinikens verksamhetschef. Operationsbokningen hanterar planeringen för alla elektiva urologiska och kirurgiska ingrepp förutom bröstkirurgi. Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team med ytterligare två sjuksköterskor där ni arbetar tätt tillsammans med att optimera operationsdagarna. Att schemalägga operationerna kräver kunskap och erfarenhet från operationssammanhang och är ett spännande och variationsrikt pussel. I arbetsgruppen bokar ni operationer för ca. 50-60 patienter i veckan.

Patienterna kallas per brev, telefon eller genom direktbokningar. Som operationsbokare håller du även i inskrivningen av vissa patienter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet av arbete inom kirurgi och/eller urologi efter examen. Du har god datavana och är en strukturerad och lösningsorienterad person. Att boka in olika operationer i skilda operationsteam kräver god kunskap om både alla de ingrepp som utförs, men också om teamens samlade kompetens. Det är därmed viktigt att du är lyhörd, nyfiken och har god samarbetsförmåga.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att rekryteringen kan komma att bli klar innan sista ansökningsdag. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ann-Christin Löfblad, Tel:08-58 70 11 15

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-05-12
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28
Sjuksköterska till Urologmottagningen
Kirurgkliniken
2019-04-25