Operationssjuksköterska Ögonklinik

Sista ansökningsdag: 2018-04-16   

Publicerades: 2018-03-16

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom fem områden: geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och single episode.

Capio Medocular, grundat 1986, är ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag med kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Eslöv, Jönköping och Uppsala samt samarbetsfilialer i Örebro , Falun och Sundsvall. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrskirurgi och synfelskirurgi.

Capio Medocular har funnits i Stockholm sedan 1991, de första tio åren hette vi Strandvägskliniken. Våra verksamhetsområden är medicinsk ögonmottagning, gråstarroperationer samt synfelsoperationer. I Stockholm arbetar vi till största del på uppdrag från landstinget med gråstarroperationer och ögonmottagning. Förutom det så har vi även privata patienter, inte minst för synfelsoperationerna. Vi har nyrenoverade lokaler på Östermalmsgatan.

Beskrivning av tjänst

Är du operationssköterska och tycker om att arbeta med standardiserat arbetssätt och ett tydligt uppdrag. Vill du ha möjlighet att själv kunna styra din arbetstid? Längtar du efter en arbetsplats med god struktur med korta beslutsvägar där du kan få vara med och förändra och utveckla verksamheten. Då kan vår arbetsplats Capio Medocular Ögonklinik vara något för dig!

Vi är en grupp på totalt ca.25 personer. Ögonläkare, kirurger, operationssjuksköterskor, ögonsjuksköterskor, optiker, undersköterskor och medicinsk sekreterare. Vi arbetar vardagar men har även en del konsultverksamhet så det finns möjlighet till frivilligt helgarbete med god ersättning.

Vi värdesätter framför allt att du är en glad, trevlig och positiv person som är en bra kamrat och tycker om samarbete samt lära av varandra. Du är smidig och flexibel samt lyhörd. Vi uppskattar också om du är lojal, proffsig och prestigelös. Är du dessutom hjälpsam och okomplicerad är vår lycka gjord! Vi tycker att det är kul att jobba i ett högt tempo och det underlättar om du är likasinnad, samt är intresserad av att testa nya förslag och själv gärna bidrar med egna. Det är meriterande om du har ett par års erfarenhet som operationssjuksköterska.

Läs gärna mer på vår hemsida.

https://capio.se/specialist/stockholm/medocular-stockholm/

 
Arbetsuppgifter

Arbetet på vår operationsavdelning innebär assistering (instrumentera)på operation men kan även rotera på preop. och steril. Operationsavdelningen har 2 salar, 2 preop. och egen steril.

Kvalifikationer

Specialistsjuksköterska med inriktning operation

Villkor

40h/vecka med månadslön, övertid och flexavtal. Ledig alla röda dagar och helger. Privat gruppsjukförsäkring. Arbetar enligt Vårdföretagarnas Kollektivavtal.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Omgående

Kontaktperson Capio

Anna Engdahl Karlsson, Tel:0709-565464

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.