Operationssjuksköterska till Capio Specialistcenter AB

Sista ansökningsdag: 2018-12-08   

Publicerades: 2018-11-08

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Specialistcenter AB ingår i affärsområdet Specialistkliniker och består av enheterna Capio CFTK (Capio Centrum För Titthålskirurgi), Capio Gyn och Capio Öron Näsa Hals samt Capio Urologi.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

CFTK är ett kirurgiskt specialistcenter mitt i Stockholm city. Vi utför  i huvudsak överviktskirurgi, men även kirurgi inom plastik, allmän kirurgi, gynekologi samt inom öron, näsa hals.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska inom verksamhetens alla olika specialiteter. Tjänsten är dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Vi önskar att du arbetat minst två år som operationssjuksköterska. Vi ser att du är självständig, ansvarstagande, flexibel och har god samarbetsförmåga. Tillsammans med dina kollegor har du strävan att skapa den bästa vården för patienten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan! Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Kontaktperson Capio

Richard Segerlund, verksamhetschef, Tel:070-338 80 02

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.