Operationssjuksköterska till Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2017-12-14   

Publicerades: 2017-11-14

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”.

Beskrivning av tjänst

 

Vill du arbeta med oss på Centraloperation?

Vår arbetsplats präglas av effektivitet, engagemang, delaktighet och allra främst, patienten i centrum. Om du är intresserad är du välkommen att söka tjänsten.

Centraloperation har 12 operationssalar samt sterilteknisk enhet och ingår som en del i Anestesikliniken där även Intensivvårdsavdelningen tillhör. Vi söker dig som tycker om att arbeta på en operationsavdelning med blandad verksamhet, Idag har vi verksamhet inom specialområdena, ortopedi, kirurgi och urologi, öppen- och slutenvård. Vi arbetar i team, där teamet har ett gemensamt ansvar för att operationsprogrammet på salen genomförs på ett så smidigt och säkert sätt som möjligt. Därför kräver arbetet en anda av öppen kommunikation, prestigelöshet och förståelse för varandras ansvarsområden. Vi har ett inskolningsprogram där vi tar hänsyn till dina tidigare kunskaper och erfarenheter. Kompetensutveckling är viktig och vi satsar på både intern och extern utbildning. Vi arbetar med individuell schemaläggning med treskift enligt en modell där arbetstiden värderas i poäng. Detta möjliggör för våra medarbetare att själv kunna påverka sin arbetstid, ledighet och lön.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistexamen inom operationssjukvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att trivas hos tycker du om att arbeta teambaserat, är flexibel och har en positiv inställning till utveckling och förändringsarbete.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt!Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Gunilla Solander/Vårdenhetschef , Tel:08-5870 3438

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.