Operationssjuksköterskorna på Stockholms bästa sjukhus söker nya kollegor!

Sista ansökningsdag: 2018-03-23   

Publicerades: 2018-02-23

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Vill du också jobba på Sveriges bästa sjukhus?

Är du operationssköterska och tycker om att arbeta brett med många olika sorters operationer på en flexibel avdelning där allt kan hända?  Vill du ha möjlighet att själv kunna välja dina arbetstider och lägga ditt eget schema? Längtar du efter en arbetsplats med god struktur med korta beslutvägar där du kan få vara med och förändra - på riktigt?

Då kan vår arbetsplats på Centraloperation på Capio S:t Görans Sjukhus vara något för dig! Vi är ett glatt gäng på ca 48 operationssköterskor som nu vill ha fler nya kollegor.

Så här upplever vi vårt jobb på Centraloperation

Vi jobbar helt enkelt på det bästa sjukhuset i Stockholm! Här är det bra "vibrationer" och bra "luft" med trevliga arbetskamrater. Trivseln är väldigt god, alla yrkeskategorier uppskattas högt och man känner sig snabbt som en familjen hos oss.

Vad är då det bästa med att jobba hos oss? Ja, vi uppskattar alla samarbetet och teamkänslan med de olika övriga professionerna,  t ex sterilcentralen och anestesin. Oavsett yrkeskategori är vi "vi" och hjälps alltid åt.

Vi har en bra individuell inskolning, utifrån dina behov. Du kommer att få assistera mycket och vi arbetar ofta i team under operationen om två operationssjuksköterskor där vi lär av varandra.

Det råder ett högt arbetstempo med sann arbetsglädje. Det spelar ingen roll vem man frågar om hjälp eller assistans - alla är hjälpsamma. Patientflödet är bra och effektivt. Vid arbetsdagens slut känner man sig nöjd och tillfredsställd över att ha kunnat hjälpa alla då vi är många som hjälps åt. Vi arbetar främst dagtid men även dygnets alla timmar.

Om dig

Vad värdesätter vi för egenskaper hos dig som kommande kollega?

Vi hoppas att du framför allt är en glad, trevlig och positiv person som är en bra kamrat, schysst och tycker om samarbete samt lära av varandra. Du är smidig och flexibel samt lyhörd. Vi uppskattar också om du är lojal, proffsig och prestigelös. Är du dessutom hjälpsam och okomplicerad är vår lycka gjord! Vi tycker att det är kul att jobba i ett högt tempo och det underlättar om du är likasinnad, samt är intresserad av att testa nya förslag och själv gärna bidrar med egna. Och såklart är du operationssjuksköterska med ett par års erfarenhet.


Villkor

Poängmodellen är en uppskattad ersättningsmodell hos oss. Vi har friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym på sjukhusområdet. Genom portalen Benify erbjuds vi också en mängd olika rabatter och förmåner som anställd på Capio S:t Görans Sjukhus.

Din ansökan

Nu väntar vi på din ansökan! Vår vårdenhetschef Gunilla Solander gör urval och intervjuar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Gunilla svarar också gärna på dina frågor om tjänsten.

Vi ser fram emot att få jobba med dig!

Varmt välkommen hälsar Operationssjuksköterskorna på Capio S:t Görans Sjukhus

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Gunilla Solander/Vårdenhetschef, Tel:08-58703438

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-04-28
Sjuksköterska till Urologmottagningen
Kirurgkliniken
2019-04-25