Operativ chef till Capio Go

Sista ansökningsdag: 2018-02-15   

Publicerades: 2018-01-26

Beskrivning av tjänst

Om oss

Capio Go är ett nystartat affärsområde inom Capiokoncernen som erbjuder digitala vårdtjänster i nära samarbete med Capios andra verksamheter - för vård digitalt när det är möjligt, fysiskt när det behövs.

Med vår tjänst Läkarbesök Online erbjuder vi trygg vård där du är, med en patientnöjdhet på 98 procent. Den digitala mottagningen kompletterar Capios 83 vårdcentraler i Sverige och bidrar till ökad tillgänglighet och service för våra patienter.  

Nu söker vi dig som vill bidra till att utveckla svensk sjukvård från patientens perspektiv tillsammans med oss genom att driva och utveckla vår tjänst Läkarbesök Online.

Beskrivning av tjänst

Du är operativt ansvarig för vår digitala tjänst Läkarbesök Online och läkarnas närmsta chef.

Du leder och inspirerar våra läkare som är fysiskt lokaliserade i olika delar av landet i att nå våra uppsatta mål. I uppdraget ingår bland annat att bemanna, rekrytera och introducera nya läkare samt kompetensutveckling för läkargruppen.

Vidare planerar och följer du upp verksamheten samt arbetar med teamet för att utveckla tjänsten ytterligare. Precis som i Capios andra verksamheter är mätning av medicinsk kvalitet och patientnöjdhet motorn i vårt arbete.

Viss klinisk tjänstgöring kan förekomma. Du rapporterar till VD för Capio Go.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du är läkare och har tidigare chefserfarenhet. Du trivs att växla mellan att arbeta visionärt och utvecklingsinriktat och att på daglig basis hantera praktiska frågor i en miljö med korta beslutsvägar och ett agilt arbetssätt.

Du är en självständig, lösningsorienterad och strukturerad person som värnar om den medicinska kvalitén samt en bra arbetsmiljö. Du är en god kommunikatör och relationsbyggare som gillar att ha många kontaktytor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Towa Jexmark, Tel:072-9872256

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.